Vilken färg har själen, älskling?

Hemma igen efter Prag! Det var en riktigt ball resa och de flesta som läser detta har antingen redan hört alla historier eller sett alla bilder så kan väl bli en kort sammanfattning bara! Vi har varit fulla mitt på dagen, varit på strippklubb, Markus hoppade sönder min säng, jag har fått sprit över hela mig, fått öl sprutat från en öltunna över mig, varit på femvåningsklubb, fått höra ett väldigt random rykte, sett riktigt roliga/sjuka/chockerande saker som jag aldrig kommer glömma. Överlag har det varit en underbart rolig resa :) Det enda negativa är att jag lyckades bli sjuk på tågresan ner, vaknade av att min vänstra mandel var GIGANTISKT, jag kunde inte prata fre-sön och nu ligger jag hemma med febe, förkylning och en massa annat. Så har inte varit i skolan över huvud taget denna veckan inte heller börjat jobba på donken som jag skulle gjort igår. Har i alla fall fått en massa nya tider till helgen, ska bland annat jobba med filli hela tiden och även med brodern min på söndag, detta kommer bli intressant. Så det blir nog ingen karneval för emma, men det blir å andra sidan en massa härlig kosing till studentveckan! Hade tyvärr ändå inte fått supa eller festa för mamma, hon tycker jag ska ta det lugnt och bli frisk. Jag har ju tagit det lugnt hela veckan men men, hon är ju sjuksköterska hon borde veta bäst.
Nej dags att återgå till att plugga :( har alldeles för mycket att göra för att vara så här sjuk :(
Ha det bra allesammans! :)
/emma


Praha motherfucker

Prag som gäller idag! Det känns som det inte kommer sluta så bra, men vafan vi får njuta på vägen helt enkelt.
Måste packa och skriva lite filosofi innan jag åker idag, kommer säkert glömma något av det.
Är sinnes peppad på prag nu, kan inte riktigt koncentrera mig.
Nej, dags att packa, äta och kolla lost :)
Ha det bra hemma i Sverige! HEHE

Grâce à vous à nouveau je respire

Det går inte så bra att blogga när man har ett litet helvete i skolan, men får väl försöka göra mitt bästa! Det har inte hänt så mycket denna veckan, har återigen byggt upp ett litet hat mot vårdcentralen i staffanstorp, men dem börjar så smått att bättra sig. Var ledig i tisdags och är ledig idag med, men det blir bra plugg och städ för hela slanten idag precis som i tisdags. Det händer inte så mycket mer än plugg och pepp inför prag numera. På onsdag smäller det! Då åker vi mot praha och jag måste hinna med en himla massa grejer innan dess, däribland packa. Även fast My skrivit en perfekt packlista kommer det som vanligt sluta med att jag glömmer hälften av alla grejer hemma, men det skulle väl inte överraska någon direkt. Har även blivit lite nya grejer inhandlade inför prag däribland ett par gladiatorsandaler :O Trodde aldrig jag skulle hitta ett par som passar mina långa, platta, smala fötter men prisa H&M :) Såg även att dom fått in en hel drös med fina bikinis för 50:-/stycket så får bli en sväng inom där innan prag med, känner att det behövs lite nytt!
Idag är det aktiekunskap och info&layout som står på schemat, ska försöka hinna klart med det så snabbt som möjligt för jag måste verkligen hinna städa innan mammsen kommer hem vilket är om typ en timme.. Kan ju önska mig lycka till. Ska till Bjärred på fest ikväll, trevligt trevligt, men först lite förfestande hos lotta :)
Nej, om jag ska hinna med allt innan mamma kommer kan jag inte sitta framför facebook eller här längre!
/emma

Du fastnar perfekt i min polaroid

Såja, helgen avklarad! Valborg och allt :)  Fredagen började med lite lunch i skolan, sen styrde jag och Sandra stegen mot stadsparken för att börja firandet. Där träffade vi en massa folk, bl.a ekan! Drugge, axel&company anslöt sig sedan till oss, vi lyckades till och med skapa oss ett eget litet "dansgolv" mitt i smeten, inte helt fel. På kvällen var vi hemma hos Lotta och grillade lite mat och hade det allmänt trevligt. Jag och sandra tog bussen till Lund redan vid halv ett eftersom jag var jättetrött och hade riktigt ont i huvudet. Lyckades dock inte somna förrän vid fyra-tiden eftersom folk envisades med att fyllesmsa med mig lite.. men ska inte klaga :)
Igår hade jag tänkt plugga hela dagen, jag öppnade inte ens böckerna. Bra där, Emma! Tanken var att jag&Sandra skulle sett en film till svenskan också, men det ändrades till bio i sista stund. Blev remeber me :) Lite för söt och romantisk emellan åt för min smak, men helt klart sevärd! Tog bussen hem och mötte upp Emmi utanför Lovisa som hade fest. Var mest bara inne en kort sväng och sa hej!
Idag har jag pluggat matte, gjort lite case och träffat Emmi en sväng :) Jag&mamma har även hittat ett radhus som vi ska kolla på på söndag! Detta huset är lite stort för bara två personer och jag kanske flyttar snart så onödigt för mamma att ha ett stort hus utan en massa människor att fylla det med.

lite emo, men helt fantastisk ändå :)

RSS 2.0