Here goes nothing!

Tentapluggat hela dagen idag, så får väl se hur det går imorgon! Meeen känns som det ska till ett verkligt mirakel om jag ska klara tentan imorgon, kan knappt hälften. Får hoppas ytinlärningen sitter kvar till imorgon hehe :)
Social constructionismen kan ju ta sig någonstans, förstår inte ens vad det är haha. Men klarade ju den första tentan i september så får hoppas på det bästa till imorgon även om jag tvivlar starkt på det. Ska upp klockan sex så lär väl somna på bussen eller något bara för att allt ska bli värre.
Annars har inte så mycket annat hänt idag, har dock fortfarande ont i vänstra käken när jag gapar och tuggar efter att emmi "skallade" mig på hakan i lördags. Inte hennes fel att hon blev knuffad och hade jag inte stått där så hade hon skallat golvet istället för mig så egentligen blir det väl bäst så här :)
dags att bege sig mot sängen för att få några timmars sömn åtminstone!

/emma


Min lilla älskling!

Har ju helt glömt berätta om mina nya lilla älskling som numera huserar i min bokhylla :)
Nämligen en digital fotoram som jag faktiskt fick i studentpresent av Lollo, filli och karin men itne packat upp än eftersom jag inte hittat någon plats till den. Men efter lite flyttande av diverse gamla böcker fick den en hedersplats :) Något av det bästa med den är att den är full av bilder på favoritkillarna när dom spelar live. Får verkligen rysningar när jag ser vissa utav bilderna vill bara åka tillbaka till tiden och se dom på sofiero igen, det var utan tvekan den bästa konserten jag sett. Att inleda med en live-version av utan dina andetag kan inte bli annat än rätt :) Presenten är en av dom bästa jag fått! Jag ska bara få tummen loss och lägga in lite andra bilder också som lite omväxling.



Har även fått ner mina tatueringsalternativ till tre citat och en fransk lilja! Lutar mest åt något av citaten för tillfället, men svårt att välja något som jag kan ha kvar på kroppen för evigt i en handvändning! Men till februari-mars lär man vara gaddad utan tvekan ;)

GOD NATT KÄRA HJÄRTAN

Säg att du förstår mig

Helgen över för denna gången och den har varit riktigt bra! :)
Blev middag med sandra, lotta och linda först på lördagen sen styrde vi stegen mot slagt med lite annat trevligt folk. Väl där inne blev det gratisdrinkar och shottar och alldeles för mycket av det goda ;)
Emmi sov här sen så kom väl i säng vid sextiden, men ska inte klaga när världens bästa granne delar säng med mig.
Igår vart det släktmiddag för mina kusiner som fyllt år och på kvällen tentaplugg.
Kanske är dags för mig att inse att tentan är om två dagar och alltså borde jag börja plugga duktigt mycket, men orkar inte riktigt vara duktig för tillfället. Får väl hoppas på det bästa om inget annat!

Annars hatar jag mest snön för tillfället, allt är så kallt och blött och jävligt under vintern :(
Får väl ge mig på pluggnadet och göra det ordentligt denna gången!

/Emma

I'm tired of all the nonsesnse

Fredag idag vilket är lika med helg! Tyvärr har jag fortfarande feber så får se om det blir något festande ikväll över huvudtaget. Linda&Patricia ska ha fest ute i Lomma, så får hoppas febern lägger sig till eftermiddag/kväll annars är jag inte så sugen på att ge mig ut i snökaoset och bli ännu sjukare på kuppen. Annars får jag stanna hemma och bli frisk till imorgon då det är jobb och utgång som står på schemat :)

Är väl dags att ta mig själv i kragen och sätta igång med tentapluggandet för dagen!
/Emma


Then this thing turned out so evil

Tentaplugga med feber är inte helt hundra kan jag lova er.  Inte det lättaste att koncentrera sig i detta huset i vanliga fall men blir inte lättare av att vara förkyld! Får ta tag i pluggandet ordentligt snart känner jag, annars kommer tentan bli väldigt intressant om en vecka. Fast kan plugga i princip alla dagar under den veckan så borde väl kunna gå till sist. Så länge jag blir godkänd är jag helnöjd :)

Annars har dagen spenderats i malmö hemma hos fredrik där min lilla favoritgrupp (eller ja, delar av den) gjort klart vår sista presentation till imorgon. Efter det bjöd fredrik oss på kalasgod mat! Är mycket imponerad :) Blev en kycklinggryta med pesto, ris, sallad och vitlöksbröd. Allt med pesto får utan tvekan tummen upp. Det vi andra bidrog med till kvällen var lussekatter, vin och vårt trevliga sällskap. Det pratades självklart inte bara om grupparbetet utan vi hann täcka bröllop, barn, pepparspray och allt annat mellan himmel och jord.
Utan tvekan den bästa gruppen jag jobbar med hitills, lite tråkigt att vi inte ska göra mer grupparbeten längre utan nu är det bara en tenta, en uppsats och en hemtenta kvar efter redovisningen imorgon.

Börjar annars bli duktigt trött på att vara sjuk, det håller inte måttet! Kan inte vara sjuk till löningshelgen, då blir jag duktigt jävla besviken på mig själv. Men får ta efter lotta och emma annars och inte gå en meter utan nässpray ;)

/Emma

No eyes wide shut to your never ending game

Duktigt dålig uppdatering!
Tandläkaren gick i alla fall finfint, så slipper gå dit på ett år nu åtminstone! :)
I fredags var jag och såg Harry Potter med lollo, filli och karin. Den var riktigt bra måste jag säga, dom har lyckats följa boken nästan helt denna gången. Fick riktigt mycket ångest under scenen när dom hälsar på i Godrics hollow, inte att leka med om man har ormfobi kan jag lova! Men mer eller mindre den bästa potterfilmen än så länge, andra halvan av sista filmen ska ju komma ut i 3D ;)

I lördags blev det chockernade nog inte slagt. Blev monopol och poker med sandra, forsan, viktor och johan istället. Det var trevligt trevligt, fast fick lite abstinens efter alkohol när klockan närmade sig tolv haha, alkoholist nästa?!

Annars är det mest tentapluggande som står på schemat. Har tenta på onsdag som ska vara på halva kursen dvs 15 hp! Kan bli intressant om jag klarar den kan jag tala om, med tanke på att plugga en massa tråkigt om ledarstilar inte är min starka sida direkt! Är väl dags att ta tag i förhandlingsmetoderna också istället för att kolla på vänner eller that '70s show eller något annat mycket roligare ;)

Imorgon är det grupparbete och middag hemma hos fredrik som står på schemat, men först lite shopping på Monki och Zara med den kvinnliga delen av gruppen! :)

Nu laddar vi rejält inför löningshelgen gott folk!




Elin jag är så obeskrivligt stolt över, detta kommer du klara av

mitt livs drog

Ryggen mot väggen till sist
Äntligen slut
En svår situation, ja visst
har jag drömt om så länge nu
En hand mot min strupe
och andas blir svårt
En hand runt min hals
klämmer alltför hårt
och benen dom bär
inte längre min kropp
stå…



får aldrig nog av detta

små späda barn med hjärtan som elefanter

Blev en runda på Entré med Emmi idag, hon skulle lämna tillbaka ett par skor!
Tyvärr sprack får pakt om ingen mer shopping fram till lönen efter två minuter eftersom vi gick in på Monki.
Jag kom därifrån med ett nytt linne i alla fall, ska bara modifiera det lite sen ska det också gå att användas. Emmi fick även med sig en ruggigt bra skiva till sin söta lilla bmw :)
Blev ingen pluggande idag heller, känns som det är dags att ta tag i det senast imorgon. 15 hp tenta om två veckor, inte godkänt! Lite jobbigt om jag inte klara den dock eftersom jag befinner mig i London under omtentan. Men det är ett ganska enkelt val: antingen omtenta eller shoppa, festa och mysa i london :) Får ta tag i den till våren i så fall. Får bara se till att vara i Sverige då ;)

Annars har det inte hänt så mycket. Tandläkaren på torsdag, får be en liten bön om att jag kan sova åtminstone fyra timmar den natten eftersom jag är livrädd. Kan ses som töntigt men har man haft min historia med tandläkare han man all rätt att vara nervös!



They don't know 'bout me and you

Jag överlevde helgen, även fast det var jobb varje dag. Sammanlagt 17.5 timmar .. är helt slut idag.
Men blev slagt i lördags ändå, riktigt roligt var det :) Även om jag&emma på något vänster lyckades få i oss lite mycket på slutet. Kanske dags att sluta shotta en halvtimme innan dom stänger.. Fick skjuts hem av Victor också som körde på en nykter utgång :)
Hade både emma och felicia på jobbet igår så det var fina fisken utan tvekan! Varit heldött där hela helgen, så har inte funnits så mycket mer att göra än att jama på varandra och jävlas med kunder :)

Skola idag och redovisning står på schemat. Handlar om klimat på arbetsplatsen.. inte kul. Men men vad gör man inte för att slippa en extra fråga till tentan!
Ska plugga hela kvällen sen, eller ja inte riktigt hela ska träffa favoritkaninen emmi sen också :D

Nä, dags att skriva klart vad jag ska säga idag!
Ha det bra :)
/Emma

Där alla dörrar var så tunga att dom inte krävde lås

All work, work idag! Blev ett åtta timmarspass idag mitt på dagen :) Gick alla tiders om jag får säga det själv. Hade även små prao där idag, har tydligen hafr det i två veckor, men eftersom jag inte jobbar så ofta har jag inte träffat dom förrän idag. Skönt, då hade man någon som kunde springa i regnet med alla beställningar till bilarna ;)
För att fördriva tiden när det inte var några kunder tränade jag och mange lite discodans i köket och dt:n! Var för en gångs skull bra musik på donkenradion, händer inte alltför ofta. Blev inlåst i kylen av Peter också.. mindre roligt, men men.
Sen kom mina favoritgrisar och höll mig sällskap vid fyra, eftersom dom ska stänga idag. Trevligt trevligt, alltid skönt att ha någon som förstår vad man tänker med en blick :)
Har annars bara tagit det lugnt idag, var precis ute en sväng runt stp med mina små favoritpojkar. Blev inte så lång runda idag, bara en timme, eftersom en annan ska jobba imorgon också. Måste vara pigg och glad för att orka jobba och hinna med lite plugg imorgon.

Ingen livad dag idag, men man gör väl så gott man kan. Kan inte lyckas alla dagar :)


grâce a toi à nouveau je respire

I don’t wanna take no pictures I just wanna take some shots

Torsdag igår då ja, blev grupparbete i skolan först och främst. Även om min lilla grupp har en tendens att hamna på en hel del sidospår, men roligt har vi i alla fall :) Träffade Emmi på eftermiddagen och tog en tur till biblioteket och solade en stund också! Thailandbruna nästa, någon? ;)
Blev bara plugg på kvällen och även en sväng till nova för att gå ett antal varv på topshop vilket till slut resulterade i ett linne! Bra där.. köpa linnen när det är vinter :)
Missade tillochmed parcermonin på paradise hotel! Får väl ta tag i mitt liv och göra något åt det ikväll.
Nu ska jag alldeles strax styra mina steg mot jobbet och tjäna lite pengar till London :) Mindre än två månader kvar nu! Happy day :D

Dags för lite work work.
skulle kunna döda för lite sushi också...

/Emma

ingen bra tid detta

Sover inget om nätterna för tillfället.. vilket är detsamma som en Emma i form av en zombie om dagarna.
Orkar inte riktigt med stressen just nu, är för mycket som drar i mig åt olika håll just nu.
Har fortfarande inte börjat tentaplugga, blä, inget smart drag.
Blev sushi till lunch idag, riktigt gott skulle utan tvekan kunna leva på det. Känns som jag äter det för ofta när killen i kassan hälsar på mig genom att säga "hejsan, här idag igen"! Men men hittar jag något jag gillar är jag trogen kund :)
Till helgen blir det väl slagt som vanligt :) Jag&emma diskuterade häromdagen om hur många gånger vi egentligen varit där, vill nog inte veta svaret på den frågan. Mängdrabatt någon?
Bjuder på en bild som favoritgrisen tagit :)




Jag tog en roll när du blev sjuk
En roll som krävde hårdare hud
Min kraftreserv den tar snart slut
Som min tro på en ingripande gud

RSS 2.0