Next time you point a finger i might have to bend it back and break it, break it off


Måndag idag, en bra dag. Var på IMC och träffade Jonas. Fick en massa beröm för jag hade tränat bra men sen lite skäll för mina converse och för att jag inte slutar träna när det gör ont i knät. jag hatar att ge upp så det här med att sluta när det gör ont kommer bli svårt. Han tryckte på en massa muskelfästen i ryggen och höften också, herrejesus vad det gjorde ont. Men det gjorde på något sätt så att hjärnan skickade impulser till musklerna runt knät så dom började jobba fullt eller nåt, hade för ont för att kunna komma ihåg vad han sa. Men det bästa med hela besöket var att jag fick okej för att börja löpträna!!!! fick lova att sluta om det gjorde för ont, kan ju se hur länge det håller! Så nu jävlar ska det springas av :D
Besökte lilla tandläkaren också, gick kalasbra :D
Körde inom Stadium på hem vägen och köpte en ny väska till alla skolgrejer, den andra har börjat falla sönder lite..
När vi kom hem fick Emma i uppdrag att våttorka köksgolvet eftersom det var extremt klibbgt. Det kan vara den roligaste städformen som finns! Jag är för all framtid frivillig för att våttorka!


/emma

Back to the rhythm and back to the beat of the radio


Hade fest i fredags, spårade väl ur lite i slutet men inget har gått sönder och alla vinfläckar har gått bort så det gick väl bra ändå. Tydligen så hade grannarna klagat, men det var inget jag märkte i alla fall. Men som Emmi säger, man lär sig av sina misstag?!

Igår städade jag lite, men mest låg jag framför mtv och kollade på svampbob fyrkant. Mattias kom förbi för att låna bilen och tyckte här såg ut som en 'dålig dag i Bagdad'. Känns fint när man redan mår piss.
Var bara hemma på kvällen, sov och kollade på film och drack en massa vatten!

Idag blir det nog lite pluggande, eller ja, kan ju alltid försöka. Kommer sluta med att jag sitter och dricker glögg hela dagen, men inget fel med det :)

Ha det bra!
/emma


Känn pepp pepp pepp pepp

Sovit, handlat, städat hela nedanvåningen, tagit sönder en köksstol, städat mitt rum, fixat musik.
Ungefär vad jag gjort idag plus att jag har slängt hälften av mitt smink, behövdes verkligen!
Nu kommer de första folket om 1½ timme för att förfesta lite och peppa till tillsammans. Var resten ska sitta när dom kommer löser vi då! Får tvinga med mig My eller Lotta ut i regnet till förrådet och försöka leta upp nårra stolar.
Nej dags att byta från timbuktu till lite feeeestmusik och komma på vad jag ska ha på mig:)
ha en bra fredag!

/emma


Took my heart to the limit, and this is where i'll stay I can't go any further then this

Det där med att sova tolv timmar igår känns inte lika smart idag. Hade jättesvårt att somna inatt så det slutade med fyra timmars sömn och utan sömn funkar inte Emma. Har inte gjort mycket idag förutom att skriva om hela mitt arbete.. kanon verkligen..
Diskuterade även mat med min lilla mormor innan och vi kom efter ett tag fram till att mat måste vara gott annars går det inte att äta, ett väldigt givande samtal med andra ord.
Ska städa klart i rummet snart, men måste nog rädda min mobil först så den inte laddar ur sig helt.
Verkligen givande inlägg :)

/emma

Snälla tomten? :)


I'll be there for you


Godmorgon Godmorgon!
Ligger i sängen och kollar på vänner just nu och käkar godis till frukos/lunch :) lite onyttigt kan tyckas, men eftersom jag inte har något körkort och inte kan köra in till bk och handla mat så får det bli godis istället.
Skulle egentligen till IMC idag, men Jonas ringde vid åtta och sa att han var sjuk så fick flytta fram det till nästa vecka. Skönt eftersom det innebar att jag somnade om och vaknade lite över tolv=sovit tolv timmar inatt. Inte helt fel kan jag tala om.
Ska finslipa lite på min text till grupparbetet så den blir helt klar och lite senare ska jag&emmi antagligen ner och sola lite :) Man vill ju inte vara blekast på julafton direkt!
Nu har divan fått för sig att han ska rasta hunden och mig, så jag måste hoppa upp ur min underbara säng och göra mig lite representabel.
Ska antagligen till McDonalds med Emmi sen bestämdes det precis! Oh yeah, tjugge på ingång!

/emma


I'm trough with standing in lines to clubs I never get in


Studenten om mindre än 200 dagar!!!! Närmare bestämt 199 dagar dit, inte helt fel :D  Hoppas nu bara dom dagarna kan gå snabbt så jag kan få slippa skolan. Men ett litet problem är att Polhem, dvs Emmi, tar studenten dagen innan mig och mamma vill helst att jag ska vara pigg på min student. Hade ju inte bangat att vara ute hela den natten annars, de flesta jag känner förutom kattefolk går ju på polhem. Får bli en kort liten visit på Tegnérs den kvällen, sen hem för at få lite skönhetssömn och sen upp för att ta studenten! Kan knappt vänta, vill att det ska bli sommar och slut på skolan NU. Fast.. efter studenten går man inte samma klass som de bästa och underbaraste människorna längre och kommer nog inte göra det igen.. Det kommer vara det tråkigaste med det hela, men är man äkta vänner så håller man kontakten ändå. Jag och Emmi har ju lyckats vara vänner sen barnsben utan att en enda gång gå i samma klass, skills eller vad? (: Blondinerna kan om dom vill!

Skrev 1.5 sidor idag på grupparbetet till org/mrf/psy idag, stolt över mig själv. Det är inte klart än, men det ska det inte vara förrän nästa vecka så det är gott om tid till dess. Redovisade religionen idag, gick KALASBRA. Var bara nervös i onödan, även om jag inte sa allt som jag skulle så är jag nöjd. På matten räknade jag extremt flitigt faktiskt, ingen mer matte att räkna denna veckan *tummen upp* Gick bort till Malmbors och köpte godis med My efteråt, har fortfarande knappt ätit hälften haha.
Har chillat sönder resten av dagen, extremt skönt för det behövs för att orka de jobbiga perioderna utan att krascha helt. Har skrivit lite mer än en sida om socialbidrag ekonomiskt bistånd till projektarbetet också, check!

Dags för paradise hotel nu, får väl försöka kolla på ett helt avsnitt idag, gick inte så bra sist..
/emma

jag&sandra en intressant vår-kväll ;)

It was summertime in Northern Michigan

Nu har min längtan efter sommaren gått liiite för långt. Jag har lyssnat på 'sommarmusik' hela dagen och studsat runt i shorts och linne(+ ett par raggsockar, det är ju trots allt kallt).
Men sommaren är det bästa som finns så egentligen kan det väl inte vara något fel med att vara ute i god tid med peppa till?
Hade tänkt cykla ner till träningen en stund och vara lite social med mina små vänner som kan träna, men det får vi se hur det blir med det. Måste hinna äta och plugga klart matten och träningen slutar om 1,5 h. Lycka till att jag kommer hinna det.
Fattar nada av matten vi håller på med nu, med massa derivata och skit, men men det löser sig som alltid.

/emma


Sunday bloody sunday


Var hos Lollo igår ju, vi kollade på sällskapsresan! "Ja, vad fan, man var ju nykter i morse men nu börjar det ordna upp sig!" Sjukt rolig asså!
Vi kollade på Robinsson oxå, mycket bättre än förra året när dom fick bo i ett träsk. Men nu är dom iofs sponsrade av ving eller apollo eller nåt liknande. Hade inte bangat att vara på en ö i Karibien i nårra månader och chilla. Man måste i och för sig tävla om maten och ordna pakter. Det där sista skulle jag säkert kunna ordna ganska bra, de onödiga skillsen måste komma till nytta nån gång. Nu vet jag! Jag kan söka till robinsson nästa år, så slipper jag tänka ut något bra att göra efter studenten. På samma gång så hamnar jag utomlands ju och mamma vet var jag är så då är jag säker, hon borde låta mig åka. Hmm, detta kräver lite seriösa funderingar.

Half baked till lunch idag, ohyeah, måste passa på när mamma inte är hemma HEHE. Blir lite weedstittande idag och om jag hinner räkna tillräckligt med matte&det slutar regna så ska jag försöka ta mig ner till träningen och vara lite social.

/emma


He sees what I see and he knows what I know oh oh



Fredag igår, väldigt chill dag. Träffade på Emil, Henning och Viktor på bussen hem och det blev snabbt bestämt att jag skulle hänga med dom till City Gross och äta mig mätt på smakprov. Vilken besvikelse när vi kom fram dit och det enda som man fick smaka på var en halv köttbulle och lite rödbetssallad. Jag som inte ens gillar rödbetssallad! Slängde i mig den halva köttbullen i alla fall och hade något mycket godare att se fram emot. Nämligen massvis av juleskum och julmust hemma hos Emil. Så jag, Emil och Henning vandrade hem till Emil och krängde massor av juleskum, man blir fan mätt av det. Efter lite juleskum- och chipsätande, julmustsdrickande och tv-tittande så gick jag hem i mörkret och åt. Blev en lugn hemmakväll, var för trött för att orka med en utekväll :(

Idag har jag försökt hitta ett par skor, men lycka till med att det finns några jag vill ha..
Ikväll ska jag hem till Lollo. WIHOOO! Den tösabiten bor långt bort numera, gillar när hon kommer tillbaka till hålan.
Dags att ta en liten powernap/kolla på weeds!

/emma

It's like forgetting the words to your favourite song, you can't believe it


Känns alltid lika nödvändigt att gå i skolan när man kommer dit och gör eget arbete i två timmar, sen kollar på en film på nk och se får lov att gå hem. Verkligen kalas. Kunde lika gärna legat kvar i sängen hela dagen och sovit..
Efter skolan gick jag och Emelie och betalade till Prag, så nu har vi bokat det en gång för alla. KALAS! En sak till att se fram emot som händer nästa år, ska blir roligt. Jag vill bara att nästa år ska börja. Då har vi lämnat in projektarbetet, ingen mer religion och en massa roliga saker att se fram emot. Det betyder också att vi slipper den här jävla skånska vintern med halv storm och slask varannan dag, istället byter vi det till varmare väder, tunnare kläder, blondare hår, brunare hud och skönare liv helt enkelt.
Fick resultate från högskoleprovet idag. Fick 1.3! Känns helt okej med tanke på kvällen jag hade innan, men jag ska lätt komma så nära 2.0 nästa gång. Allt under 1.5 är personligt misslyckande! Bara för det kommer jag säkert få under 1.3, men vem bryr sig.

Annars är detta en väldigt jobbig och hatisk dag. Kom ingenstans på pa, svenska eller psykologi. Har försökt lära mig religionen också, men det går verkligen inte in mer. Hoppas att vi slipper redovisa i morgon.

Dags för den fetaste kopp med te ni kan tänka och paradise hotel.
/emma

It's like forgetting the words to your favourite song, you can't believe it


Känns alltid lika nödvändigt att gå i skolan när man kommer dit och gör eget arbete i två timmar, sen kollar på en film på nk och se får lov att gå hem. Verkligen kalas. Kunde lika gärna legat kvar i sängen hela dagen och sovit..
Efter skolan gick jag och Emelie och betalade till Prag, så nu har vi bokat det en gång för alla. KALAS! En sak till att se fram emot som händer nästa år, ska blir roligt. Jag vill bara att nästa år ska börja. Då har vi lämnat in projektarbetet, ingen mer religion och en massa roliga saker att se fram emot. Det betyder också att vi slipper den här jävla skånska vintern med halv storm och slask varannan dag, istället byter vi det till varmare väder, tunnare kläder, blondare hår, brunare hud och skönare liv helt enkelt.
Fick resultate från högskoleprovet idag. Fick 1.3! Känns helt okej med tanke på kvällen jag hade innan, men jag ska lätt komma så nära 2.0 nästa gång. Allt under 1.5 är personligt misslyckande! Bara för det kommer jag säkert få under 1.3, men vem bryr sig.

Annars är detta en väldigt jobbig och hatisk dag. Kom ingenstans på pa, svenska eller psykologi. Har försökt lära mig religionen också, men det går verkligen inte in mer. Hoppas att vi slipper redovisa i morgon.

Dags för den fetaste kopp med te ni kan tänka och paradise hotel.
/emma

I'm just a hungry girl and you taste so sweet


Tisdag. Världens onödigaste skoldag. Första lektionen var det bara projektarbete som gällde. Jag&Anna skrev lite frågor till mammas chef sen skrev vi ut lite papper, vi kan verkligen jobba när vi inte gnäller :)
Lektionen efter det var det bara en inlämning, så jag&Sandra satte ihop vårt arbete och skrev ut en bild sen var vi klara för dagen. Känns som jag hade kunnat jobba mycket bättre hemifrån, men men.
På lunchen var jag, Emelie och Anna på resebyrån som "håller" i Pragresorna. Vädligt bra nyheter där, vi fick reda på att det finns rum kvar, fast tyvärr inte på samma hostel som de andra. Men jag och Emelie kommer antagligen bo 10 minuter från My, Sandra, Lotta, Linda, Pontus och Drugge:) Så imorgon när vi har slutat styr vi stegen mot resebyrån med 350:- i högsta hugg för att betala anmälningsavgiften, sen har vi en pragresa fixad!

Ikväll har jag precis varit ute och gått med Emmi i 40 minuter, trevligt trevligt. Fick henne att lova att hon inte ska skolka på hela resten av veckan, förväntar mig att det löftet ska hållas Hon har fått beställa sin studentmössa idag, kan inte vänta till jag får beställa min! 205 dagar till studenten idag, oh yeah!

Nej om jag ska hinna duscha och se ett weeds-avsnitt innan Paradise Hotel börjar måste jag snabba mig nu!
/emma


Gästbloggareeee =D

Hallå allihopa, en liten gästbloggare här =D

Denna lilla kvinna på 162 cm, skostorlek 37 och halvkroatiskt ursprung hade tänkt skriva lite smått o gott om allt möjligt! =) Jag bor då i den lilla skithålan Staffanstorp som till 90% innehåller fjortisar o kriminella idioter. Bor med min älskade familj och ca 500m från Emma och 800m från min älskade pojkvän, mkt trevligt! =D

Jag älskar allt som har med mat och göra precis som kära Emma, om vi skulle tröstäta på riktigt nångång så bli inte förvånade =P Jag älskar även julen som jag gärnar börjar fira en aning för tidigt varje år, närmare bestämt i början av November till ungefär Mars då min mamma mot min vilja tvingar mig att ta ner min lilla julgran som så snällt står här i mitt hörn och ger mitt rum värme och mys. Julmusik, doftljus med jullukt och julkulor hängande i rummet är också något som kännetecknar mitt julälskande =P

På önskelistan står som vamligt en hund längst upp, men efter de i ingen specifik ordning så kommer stereo, presentkort, pengar, playboygrejer med mer. =D Dessutom kommer denna julen till min stora glädje att firas i vår mysiga stuga mitt ute i skogen i Blekinge. Har inte sett Kalle Anka på 4 år tror jag pga resor eftersom min pappa inte är så road av julen (som vissa andra =P) Men "man bandar inte Kalle Anka!" säger de i "Tomten är far till alla barnen" som för övrigt är en film ni absolut måste se om ni inte sett den! Det är Emmas och min absoluta favvofilm! Heölt underbar!! =D=D

Nu ska denna lilla kvinna på sina 162 cm och 37-storleks små fötter ta och bege sig upp till sin kära moder för lite mother-daughter talk =D För denna underbara lilla fröken heter Anna Grubin och har en blogg som hon gärna vill att ni besöker metrobloggen.se/grubiitch gör det nu!! =D

Pussar <333


With the sting of the whip on my shoulder


Var hos kusinerna i går ju, trevligt trevligt. Sjukt god mat var det! Vi spelade M.I.G och mitt lag vann självklart första omgången :) Var väl hemma runt halv tolv, däckade i sängen framför tvn direkt, var så himla trött. Men fastnade framför något standup-program på ettan, faktiskt bra för att vara amerikaner.

Idag vaknade man av ett sms runt tio, mindre uppskattat sätt att vakna på.. tog i vilket fall som helt tag i mitt liv en stund och gick upp och åt lite frukost. Vid elva mötte jag emmi på gatan så cyklade vi ner och solade, tänker banne mig inte vara blekast! Resten av dagen har jag bara degat sönder framför weeds. Tanken var att plugga lite, men det gick ju som det alltid går. Känns som det är dags att ta tag i mitt pluggande så jag inte sänker mitt snitt helt. Får göra det imorgon :)

Har pumpat musik från the prince of egypt hela dagen, min absoluta favoritbarnfilm. Har ingen vhs på mitt rum och har bara filmen som det. Men eftersom jag orkar verkligen inte kolla där uppe, så kan jag inte se den. Får väl fixa den på något annat sätt. Jag sitter här med tårar i ögonen utav musiken och bara tanken på filmen, haha, gråter alltid av den av någon anledning. Helt sjukt bra film och musiken är helt underbar! Finns ju bara på engelska på spotify så kan inte texterna :(

/emma


No it's not a dream anymore


Jag och Anna var superduktiga och jobba med vårt pa igår! Även om det slutade med en tur till city gross, en timmes lunch och mest slöpluggande. Vi behöver inte jobba med sjukskrivna längre i alla fall, vilket känns hur bra som helst eftersom det knappt finns någon bra information om det. Kalasbra med andra ord!
Kvällen spenderades med Filli, en godispåse och Napoleon Dynamite. Random film, men riktig emma-humor i den! Jag sov hos henne sen och i morse vaknade jag av att min kudde fick liv och överföll mig. Mindre roligt, den höll på att kväva mig :(

Ikväll ska jag till mina kusiner som fyller år och äta lite och sånt :) Trevligt trevligt.
Dags att fixa mig så jag slipper åka i väg i blött hår och inga kläder!

/Emma

I can't stop feeling no i won't stop feeling

Tog en liten sovmorgon idag eftersom Sandra är på kryssning i Stockholm så kunde inte jobba på arbetet. På psykologin gjorde vi någon uppgift, kom inte så långt men det gjorde nog ingen annan heller så det är lugnt. På naturkunskapen gick vi igenom fetter och kolhydrater. Till en början kurrade magen men när folk började diskutera fett mer ingående och fettsugning övergick det till ett riktigt illamående. Klarar verkligen inte av att lyssna på något som har med operationer att göra, men själv kan jag prata om det hur mycket som helst. Konstigt, men så är det att vara ett kontrollfreak. Gjorde som vanligt när jag kom hem, somnade framför that '70s show och vaknade efter ungefär halva hells kichen. Denna säsongen är inte så jättebra, men sjukt nice att Jen inte är med längre, tycker inte om henne! Men hon kommer vara med i något lag under finalen i alla fall.. får väl klara av det.

Var ute och gick med Emmi innan och diskuterade lite saker som gjorde oss båda ganska upprörda tror jag. Vissa vet bara inte var gränsen går. Folk slutar aldrig att överraska och som Annas mamma brukar säga; den sista idioten är inte född! Det har hon verkligen rätt i, tyvärr. Finns för många människor som lägger sig i andras liv i denna världen.
Käkat godis så jag mår illa nu och kollat på weeds ikväll, har kommit till mitten av säsong tre så har kommit lite längre än halvvägs nu i mitt lilla marathon :)

Åå, jag vill flytta utomlands! Till franska rivieran, Portugal eller Asien någon stans hade inte suttit fel. Bara flytta från detta tråkiga väder till något soligare. Planerna på att resa efter studenten har utvecklats till att flytta utomlands ett tag och jobba där istället för att slava ihop pengar i kalla, tråkiga Sverige till att resa. Vill bort från den här deprimerande, icke-snöiga vintern. Får göra som Lollo och starta räkna ner till London istället!
Flytta från Sverige, det ska jag göra :D

/emma

detta eller sverige, svårt val?

Silly boys, just shut up and watch me walk


Onsdag idag, sjukt slapp dag. Blev utelåst från matten idag, kom en minut försent och knackade på dörren men ingen öppnade. Efter ett tag gav jag, Anna och Drugge upp och gick och satte oss i matsalen för ett litet frukostmöte. Mysigt värre och mycket roligare än matte. Efter ett tag kom vi dock in.. dom hade tydligen inte hört vår söta lilla knackning, hehe. Hade org-prov idag med, riktigt svårt att veta vad man ska svara på frågorna. Känns som man kan svara på dom utan att plugga, men ändå finns det inga rätt och fel. Verkligen kanon. Fick tillbaka naturkunskapen. Herregud vad jag är glad över det provet. Trodde jag skule få ig men nehej fick vg+! Chocktillstånd resten av lektionen helt klart, tur att vi slutade sen så jag kunde åka hem och chilla sönder! Kollade på weed resten av dagen och somnade som vanligt framför tv efter ett tag. Mattias kom hem och käkade med oss efter han vaccinerat sig, trevligt värre. Vi kollade på bilder från Las Vegas och New York och pratade allmänt om allt.
Har ingen religion imorgon eftersom Sandra ska iväg till Stockholm, så sovmorgon! Inte mig emot, denna veckan har varit chill hitills, varför ändra på det nu. Sovmorgon i måndags, d-dag i tisdags, sovmorgon torsdag och ännu en d-dag på fredag :) Man ska helt enkelt inte klaga ibland.
Dags att sova framför tvn, läsa lite solo och börja fundera ut hur jag ska ha råd med alla kläder jag vill ha och londonresan :)

/emma

Grab my glasses, I'm out the door

D-dag idag, tackar och bugar för den. Vaknade tolv, så har sovit 11½ timmar inatt, underbart skönt. Blev trött på eftermiddagen och tog en powernap konstigt nog. Men man kan aldrig sova för mycket. Har en d-dag till på fredag, får se hur mycket projektarbete det blir annars hade jag tänkt sova hela den dagen med. Har städat hela nedanvåningen idag. Mamma har bara behövt tjata i två dagar, borde nog tagit en städrunda på rummet också börjar nog blir dags för det. Har fortfarande inte packat upp väskan jag har med mig på högskoleprovet.. Kanske dags för det någon gång. Har pluggat lite organisation&ledarskap också, har inte läst allt än men det är inte särskilt svårt. Läraren sätter ändå inte mvg på proven och vg-nivån når jag upp till så kan inte göra så mycket mer. Ska läsa igenom allt kväll och lite imorgon sen får det räcka och sen får ödet bestämma provet. Det kommer säkert gå bra, gick det på förra provet så lika bra att luta mig tillbaka och hoppas på det bästa. Måste verkligen sluta chilla och plugga istället, haha, blir snart för mycket chillande. Eller jag kanske helt enkelt inte behöver plugga mycket i alla ämnen får njuta av det så länge se varar.

Dags att duscha, koka en kopp te och läsa lite i org-boken
/emma


Make the world go round, round..


HAHAHAHA, jag älskar verkligen denna reklamen!! hahaha, börjar asgarva varje gång. Jag har sämst humor :(

Anna var i skolan idag, WIIIE!!! Hon kom inom mig vid halv nio, men haha, jag hörde dock inte när hon ringde på dörren först utan hon fick ringa mig. Kanske borde spela lite lägre musik när jag vet att någon kommer inom snart.. 

Organisation&ledarskapen idag var nog den mest ofokuserade lektionen jag haft på väldigt länge. Läraren hade genomgång(läs: läste direkt från boken och skrev upp exakta meningar från boken, alltså väldigt onödigt) medan alla elever pratade om allt mellan himmel och jord. Brukar ändå försöka lyssna på henne ibland, men idag var det verkligen omöjligt att orka lyssna. På religionen diskuterade vi kristendomen, islam och buddhism. Det var betydligt lättare än vad jag trodde hade inte behövt plugga sju timmar på det igår, hade räckt med att läsa om islam en gång. Men men, kändes bra att vara satsig någon gång i alla fall. På matten var det bara vanlig räkning och lite snackade om helgens bravader medan vår lärare lyssnade nere i hörnet! Jag var snäll nog att följa med Mysan till McDonalds och fyllde på energibehovet för att orka ta mig hem. Träffade på åkesson pojken på bussen, trevligt trevligt, länge sen man pratade med honom.
I eftermiddag har jag bara chillat. Kollat på senaste Desperate Housewives och påbörjat ett weedsmaraton, har kommit till säsong två nu. Kollade på Ullared innan också, inte okej men ibland så. Det var så himla ... hur ska man beskriva det.. white trash? Men skratta åt det gjorde jag i alla fall. Kom på mig själv med att längta något otroligt till sommaren under tiden jag kollade. Inte det smartaste att längta när det är typ 6 månader kvar till värmen. Fett deprimerande, jag hatar vintern, verkligen och innerligt hatar den. Hade vi haft snö här nere hade jag älskat den, men vi får bara kalla vindar och blött slask. Jag ska lätt flytta någonstans där jag kan välja mellan snö och sommarväder varje dag hela året. Det hade varit det perfekta stället att bo på. Kunna börja dagen med att leka i snön på förmiddagen, sen krascha på stranden på eftermiddagen och sen vara ute i värmen hela kvällen. Jag ska leta upp ett sånt ställe och bygga ett fint hus där jag kan chilla sönder. Dags att leta ett jobb som kan betala detta framtida boende :)

/emma


Wake up in the morning feeling like P Diddy



Nu blir det en riktigt fet uppdatering!!

Torsdag: Kemiprovet är äntligen avklarat. Det var mycket lättare än jag trodde. 24 frågor där högsta poängen var 2, så man behövde inte skriva så mycket på varje fråga. Skrev som max 5 rader och då sa Mikael till mig att jag inte skulle skriva så mycket. Wii! Äntligen får jag inte mindre poäng för jag skriver så lite!! Happy-Emma!
Resten av gårdagen var inte särskilt händelesrik, åkte inom tandläkaren där dom sa att jag inte behöver komma tillbaka förrän om ett år. Slipper man äntligen åka fram och tillbaka mellan Staffanstorp och Trelleborg varannan månad. På kvällen var jag duktig och skrev klart en artikel till broschyren vi gör i pa, handlade om vad man ska tänka på när man ska gå på anställnings intervju. Inte mitt bästa arbete direkt, men får slipa mer på den sen.
Efter det var det dags för EMA där man såg en full Hasselhoff, beyoncé vinna 100 priser, eminem vinna ett pris och i princip ingen som jag gillade vinna. I en kategori, kommer inte ihåg vilken, så var The Killers, Muse, The prodigy, muse och någon placebo nominerad. Vem som helst av dom fyra första hade gärna kunnat ta hem alla priser på hela galan, men nej självklart vinner placebo. Hur stor chans är det egentligen? Har aldrig hört talas om dom, besviken... Katy Perry gjorde ett bra jobb som host för hela galan, hennes första framträdande var verkligen 100!

Fredag: idag var det en trött och nervös Emma som tog bussen in till skolan. Mötte My på centralen så knatade vi bort till svane och hade psykologi. Pratade om något schema, hängde inte riktigt med på det hela..
Ris och någon senapskorvgryta till lunch. Yes, jag som verkligen älskar både ris och senap!.. eller nej?
Sen var det dags för den värsta tidpunkten på hela dagen; Vaccinationsdags. Sandra tvingade med mig till gympasalen där jag hade tänkt vänta till dom andra blev klara men så blev inte fallet. Jag fick gå upp på ovanvåningen med en sjuksköterska och någon annan snäll tant. Där satt jag sen i halvtimme och grät&hade panik. Till sist kom jag på vilken jävla tönt jag är som är rädd för en spruta som inte gör något farligt över huvudtaget, så jag tog den!! Jag kan fortfarande knappt fatta att jag lyckades övertala mig själv till att ta sprutan helt ensam. Stolt över mig själv faktiskt :) Fick lite ont i huvudet och spänningar i armen, men det får man leva med. På kvällen stack jag, Emmi, Sophie och Lovisa till Hipp. Det var jätteroligt, träffade på Baltzar som man inte träffat på ett tag så det var trevligt. Sen hände dock lite mindre trevliga saker, men det ska jag inte lägga mig i för mycket, tycker dock att Emmi är en väldigt duktigt tjej :)
Kom hem till Sophie vid halv fyra,men somnade nog inte förrän vid halv fem..

Lördag: Klockan ringde 10:45 så jag och Emmi skulle hinna med och duscha, packa väskan och hinna med bussen till hennes pappa i Malmö. Det gick alla tiders, men man var verkligen inte på topp! När vi kom fram fixade vi klart oss och sen kom hans fru+familj och vi åkte iväg till Nöjesteatern för att kolla på Svensson Svensson. Den var rolig, även om trötta Emma och Emilie inte fattade alla skämten :) Sen åkte vi och åt mat, sen däckade jag och Emmi i sängarna. Vi var helt slut efter en heldag!

Söndag: Gick upp vid halv tio för att hinna med bussen kvart över. Idag har varit en himla seg dag, har kollat på private practice och ett avsnitt av Weeds. Allt som har hunnits med förutom att svara på dom hemska religionsfrågorna. Alltid lika fint när man inte förstår vad Alf menar, ska bli roligt att ha en diskussion om detta imorgon, verkligen.
Usch nej, fick precis reda på av Olivia att vi tydligen har massa matte att räkna också. Får bli det fram till maten, ska bli köttbullar!!! :DD

Ha det nice!
/emma


Hydroxidjoner?!

Jag förstår verkligen ingenting i naturkunskapen, håller på att få ett mentalt sammanbrott just nu. Tycker att alla ska tacka My som genom den fantastiska uppfinningen msn håller mig lugn genom att gå igenom hela provet med mig, kärlek till henne. Det enda jag kan är början och lite av alkoholen, det vill säga typ 15% av provet. Hello, here I come mitt första IG :DDDD
Dags att återgå till att försöka trycka in minsta lilla info om kemi i min motvilliga hjärna.
/emma

She don't believe in shooting stars, but she believes in shoes and cars


Tisdag idag då. Förstår verkligen inte vad jag gjorde i skolan idag. Hade pa första lektionen och Anna är sjuk så jag gick och drog benen efter mig hela den lektionen. Pratade med skolsköterskan om sprutan och kom fram till absolut ingenting. Verkligen kanon, men hon verkar inte vilja tvinga mig vilket i princip är ett mirakel. Sen försökte jag prata med rektorn, men hon var upptagen så får gå och prata med henne imorgon istället, känns lika bra. Sen var det info inför högskolan, känns väldigt onödigt det med ingen ny info. Haha, jag är ju dum som inte stannade hemma och sov/"pluggade".
Har i vilket fall som helst pluggat lite Nk idag och även hunnit med att somna framför hells kitchen. Ta en liten powernap var helt sjukt nice, ska nog börja göra det som eftermiddagsnöje.
Har varit ute och gått med Emmi precis också :) Trevligt, trevligt. Vi diskuterade en hel massa olika saker såsom killar, festande, bakfylla, hur blek man är på vinter m.m. ;)
Nej dags att läsa lite till i Nk-boken innan jag besöker drömmarnas värld.
/emma


No one laughs at God in a hospital, no one laughs at God in a war


Jag H-A-T-A-R regn. Regnat hela dagen. Blöta, äckliga jackor på bussen. Inte kul.
Sov kanske 5 timmar inatt.. inte okej. Men får väl helt enkelt skylla mig själv eftersom jag vänt på dygnet under lovet relativt medvetet. Får försöka fixa det denna veckan, annars kommer jag dö av trötthet.

Hade 105 minuters Organisation&ledarskap idag, trodde jag skulle dö av trötthet efter 10 minuter. Läraren är oorganiserad och saknar ledaregenskaper, i mina ögon i alla fall. Det var en väldig lättnad när vi slutade och gick tillbaka till katte för att äta laxpudding!
Var på zenbuddhistiska centret idag på religionen, det var ändå helt okej. Vi fick prova på att meditera, vilket gick mer eller mindre bra för alla. Ganska svårt att bara räkna 1-10 och tänka att på att andas under två minuter, tankarna försvinner lätt iväg till något mycket roligare. Vi fick höra en liten sång också, som skulle vara mot olycka. Extremt svårt att hålla sig för skratt, för roligt var det. Dock hjälpte inte sången eftersom det öste ner ännu mer när vi skulle gå tillbaka till katte.
På matten gick vi igenom proven, alltid lika roligt när man får det bekräftat att jag suger på matte :)
Resten av dagen har jag försökt plugga lite naturkunskap, det är verkligen inte mitt ämne. Atomer, jonföreningar, molekyler.. det försvinner lika fort som det kommer in.
Dagen har egentligen varit helt onödig och morgondagen kommer nog vara ännu värre. PA första lektionen och eftersom Anna är sjuk kan jag inte jobba så mycket, sen på religionen är det info om högskolan. Bud på att sova hela dagen eller så går jag dit, får närvaro, får studiebidrag och sover där istället. Ååå, måste ju gå till skolan och prata med rektorn om engelska c. Jag dör om jag inte får hoppa av, då har jag en månad att ta igen! Måste nog gå och prata med skolsköterskan om svinissprutan, får bestämma mig snart annars blir det försent. Instinkten och magkänslan säger att jag inte ska ta den, men samtidigt känns det som att jag borde ta den bara för att. Vill inte tänka på det, får ta de beslutet i sista stund och sen leva med det beslutet. En sak är säker, tvingar någon mig att göra det kommer jag få panik. Usch nej, det löser sig som allt annat. Allt löser sig på något sätt.
Med de visdomsorden lämnar jag er för ikväll för att gosa ner mig i min säng
God natt!
/emma


Baby, when the lights go out I hear you calling..

Så, nu har jag "pluggat" lite natur och matte. Matten fattar jag inget i så den gav jag upp med ganska snabbt. Naturen var jag satsig och gjorde upp värsta schemat om hur jag ska plugga och så, men det föll ganska hårt när jag sov i två timmar med boken över huvudet. Men fy vad det var nice! Fick inte så mycket sömn inatt, kom hem lite över tre men sen ringde mattias och väckte mig elva.. verkligen en snäll bror man har ibland.
Gårdagen var väldigt trevligt. Började med lite förfest hemma hos mig med lite folk i några timmar. Vid halv tolv kom taxin och körde oss in till Lund och närmare bestämt Carlssons trädgård där det var Halloween fest. Dom flesta hade faktiskt klätt ut sig lite, vilket var jätteroligt. Alltid kul när folk bjuder på sig själva. Träffade folk som jag inte träffat på ett tag och pratade med nytt folk också, sjukt vad man kan sakna folk när man såg dom för lite mer än en vecka sen. Det var överlag en rolig kväll även om jag inte kunde uppfylla kraven som Mysan så snällt ställt :)
Idag hade jag tänkt plugga som sagt, men det går ju som det går. Blir facebook och olika bloggar som tar upp min tid istället. Men allt tar sin lilla tid så någon gång kommer jag väl få tummen loss och börja råplugga.

Ha det nice!
/emma



Bjuder på en bild på mig och Drugge från igår :)

Plugga?!

Dags att plugga på naturkunskapen och räkna matte, skriver om gårdagen sen
/emma

RSS 2.0