'Cause I can still feel it in the air

Föreläsning 10-12 idag om förhandling, var inte jätteintressant men får hoppas det blir roligare när det är dags för rollspelet! Alla i gruppen har fått en viss roll som man ska agera från när vi förhandlar mot en annan grupp, utom jag som är observer och ska bara observera diskussionerna inom gruppen :) Passar mig alldeles utmärkt!
Var duktig och åkte ut till skrylle med Filli och gick en runda innan Sandra kom hit och vi smällde i oss lite(läs: alldeles för mycket) godis! Kollade på The blind side, kan nog vara nya favoritfilmen :) Riktigt bra film som gick rakt in i hjärtat på både mig och Sandra, se den.
Imorgon är det middag för världens bästa Sandra med tjejerna och sen vidare till ÖGs för att slå klackarna i taket. Är ledig hela helgen, så kan verkligen gå all in för första gången på länge :) Kan redan nu gissa hur det kommer sluta.. men det är verkligen värt det!


bjuder på en bild på mig och sandra i ett mindre nyktert tillstånd, å längtar till imorgon :)

Happiness it hurt like a bullet in the mind

haha får ta och ta tag i bloggandet lite mer seriöst känner jag!
Vad har hänt sen senast då?
Balen, tagit studenten, slutat träna taekwondo( igen:( ) jobbat hela sommaren, var it på ullared för första gången, druckit alldeles för mycket och spenderat alldeles för många kvällar på slagt, levt på kestine pga alla jävla mygg, fyllt 19, åkt till rhodos och festat loss på vår takterass, sett VÄRLDENS bästa kentkonsert, sett söta lilla Tova döpas, tagit tag i mitt liv och pluggar nu en psykologikurs på uiniversitetet, har skrivit min första tenta och just nu drar jag mest runt i väntan på den andra!


mina fina tjejer och jag på takterassen på Rhodos!


Nä får ta mig själv i kragen och börja blogga lite mer seriöst!
Men till jag har något mer vettigt att skriva, ha det bra!
/emma

RSS 2.0