Candy coated whoa!

Åh jag hatar att vara sjuk och inte kunna träna. Var helt slutkörd och slö redan när jag vaknade imorse, får helt enkelt bli en lugn dag hemma framför tvn eller nåt idag. Det blir alltså ingen söndagsmiddag med favoriterna eller en 45a med emmi ;)
Var i Lund en sväng igår och hade det mysigt, fick dock åk hem med massa högljudda fjortisar på bussen. Wiho! Hurra för fjortisfyllor!
Nej, jag orkar inte ens skriva mer nu, ska gå och lägga mig och ta en powernap :)
/emma

The funk soulbrother, check it out now

Utgång igår! Blev en väldigt händelserik kväll med allt ifrån gråt pga bråk till gråt pga skratt. Vi skulle varit ca 10-15 pers som drog till Hipp, men efter en del händelser blev det till sist bara jag, Sandra och Tove som åkte in till malmö :) Det var ganska mycket folk där, så vi hade roligt. Slaggade hos Sandra inatt eftersom lilla jag inte pallar betala taxi hem själv eller ta sista bussen.
Var ute en runda med Emmi innan och diskutera gårdagen, väldigt intressant även om hela stp antagligen hörde oss. Är ganska trött idag så får bli en lugn lördagskväll, får se vad som händer :)
Har flyttat in alla mina grejer i mattias rum nu, ser dock ut som fan här, ligger kläder och skruvmejslar överallt! Men men, jag ska inte klaga :)
Ha en bra lördag!
/emma

I'll be up up & away

Vi överlevde i stugan! Även om det var svårt att tro det när det var en halvmeter snö där och brasor som värme, men mysigt har vi haft det i alla fall :) Till råga på allt har jag dragit på mig en förkylning så ser väl snart ut som Rudolf med röda mulen eller något.
Idag har jag varit på Entré med Emmi och shoppat lite. Blev en tröja, en mascara, puderborste och concealer. Inga jättefynd, men hade inte så mycket pengar så det var nog bäst så här. Vi var och solade för nån timme sen också, vill inte gå runt som ett levande lik. Även om det slog mig att förkylningen bara kommer bli värre när jag har solat så var det värt det. 20 min i underbar värme slår det tråkiga, slaskiga vädret utanför fönsret.
Imorgon blir det utgång med favoriterna minus My som har det roligt i Stockholm med Fredrik, men jag klandrar inte henne, hade också gärna åkt en sväng inom Stockholm. Får se var vi hamnar imorgon, jag och Sandra är pepp på Hipp, men får se vad de andra känner för. Har varit på crown ALLDELES för många gånger detta året för att det ska accepteras.
Men först ska jag&supermom byta plats på mitt och mattias rum under dagen. Ska bli ett intressant att se hur många gånger vi inser att vi inte är särskilt tekniska. Det kommer lösa sig som allt annat.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på film, kanske lite chips och dipp med mamma också, man vet aldrig :)
/Emma

Look at that, look at how they are lookin' at me

Idag bär det av mot littlecountry (småland för er som inte förstår engelska) med filli, joppe och mathias. Vem vet, jag kanske kommer hem och har skjutit ett vildsvin eller två? Med tanke på det "fina" vädret" är det snart läge att be en liten bön att vi ska komma fram och inte behöva vända eller komma fram när det är mörkt. Det är inte så frestande att gå lite mer än 1 km i snön, finns roligare saker att göra.
Dags att starta packa snart.. men det är inte min starka sida så varför förstöra något som funkat hela mitt liv?
Var i vilket fall som helst hemma hos divisen igår och han bjöd mig, åke och oscar på paj! Kollade på entourage, csi och how i met your mother sen, en riktigt chill kväll som slutade med att alla somnade utom åke.
Nej.. ska jag hinna packa innan vi kör får jag nog ta tag i det snarast. Ha det så kul utan mig i tre dagar! (:
/emma

Langa lite cash, någon?

And I don't know what else to do, I've seen your fucking attitude

Fredag igår = fest hos divan :) trevligt, trevligt, även om vissa spykenmänniskor är extremt jobbiga. Men det var en rolig kväll med stämplar, slagsmål om täcket, obiwan kenboi-citat, vadslagningar om vem som är roligast och en känslosam liten diva som förklarade för de flesta varför han tycker om dom! Kom hem halv sju imorse och vaknade vid halv tolv så är lagom trött idag, får se vad som händer idag, det enda jag vet är att jag&Emmi ska ut en runda.. köpa lite chibbe :D
/emma

I've gotta see your face some more

Började dagen med en 30 minuters powernap, hade gärna börjat varje dag så! :)
Har varit väldigt produktiv idag, jag förtjänar lite beröm om jag får säga det själv. Har både ringt McDonalds och snackat med syv om ett möte med henne angående universitetet. Hade helst av allt hittat ett jobb, men jag gör jag inte det så måste jag plugga och helst av allt vill jag hamna på en utbildning jag gillar. Gäller bara att ta reda på vad det är jag vill göra( läs: pallar göra)! Om jag bara hade ringt trafikskolan hade min dag varit fulländad, men somnade när jag kom hem så blev inget med det.
Hade marknadsföringsprov idag, mvg dirr eller vad? Njaa.. får la se! :)
Annars har jag varit och handlat med mamma idag, räknat lite matte och drömt mig bort på alla möjlig shoppingsidor. Snälla nån, ge mig lite pengar :)

favoritlåten just nu

I had a bullet with your name on it

Varit hemma idag och tanken var att plugga marknadsföring.. men så blev inte fallet. Har tydligen lyckats dra på mig en jävla förkylning. Bra där emma, är hemma för att plugga och det slutar med att jag ligger i sängen och sover hela dagen. Blir så stolt över mig.
Sen att jag har en riktigt jobbig träningsvärk i rumpan gör det inte lättare, kan varken sitta eller gå normalt. Braaaaa, kan tydligen bara stretcha vänstra sidan ordentligt.
Ikväll ska det ialla fall pluggas är tanken, får hoppas att jag orkar det :)
/emma

It takes more than a heartbeat to get me

Helgen över för den här gången, en vit helg för övrigt. Längesen man hade en sån och jag är lika trött idag för det.
I fredags tränade jag med min gamla grupp för en gångs skull, det var riktigt länge sen. Skönt och roligt att göra det, men märkte att knät inte riktigt var redo för alla tornados, men men var tvungen att prova för att märka det ju!
Lördagen började med en lunch inne i Lund med mamma, Mattias och Jenny :) Mamma köpte en kamera på hemvägen och sen på kvällen var det jesperspex som gällde. Anne Bonny, vissa sjöng helt fantastiskt bra och man blir så peppad av att se de! Träffade även på Hampus från klassen där, trevligt trevligt.
Igår skulle jag egentligen pluggat marknadsföring.. ja just det.. sov, spelade musik och harpan hela dagen istället! Nyttig söndag med andra ord :)
Ikväll är det i alla fall marknadsföring som står på schemat, kuuuul..
Dags för mat :D NOM
/emma

When you booty goes boom boom!

Ojojoj, får skärpa mig med det här bloggandet nu! Annars vet man aldrig hur Emmi skulle reagera..
Veckan som gått har varit ganska chill faktiskt, förutom matteprovet som gick sådär. Ska jag ha MVG får jag kavla upp ärmarna och sätta igång med logaritmerna till nationella :)
Fick även tillbaka naturkunskapsprovet i onsdags, fick chockerande nog ett poäng från MVGgränsen. Kan numera säga att jag kan naturkunskap utan att ljuga, wiho! Klassen hade en sk "omröstning" på aktiekunskapen hur vi vill göra med proven, blev ju inte så jättebra enligt min åsikt. Ska ha 2 prov istället för bara ett i det ämnet, man måste älska prov..
Planerna inför sommaren 2010 har redan börjat smidas, blir antagligen en liten gotlandstripp vecka 29 för att festa loss, sola och bara ta det lugnt med favoriterna :) Denna sommaren MÅSTE bli bra, skolan slut och (förhoppningsvis) fint väder, ska nog inte klaga på den svenska sommaren något i år. Med tanke på hur hemskt vintern varit kan det inte bli bättre :)
Var nere en sväng i tkd-lokalen igår kväll, blir alltid lika glad av att vara där nere. Ska försöka övertala mamma att låta mig träna ett pass till i veckan, börjar få spring i benen i väntan på söndagar!
Ikväll ska vi ha gäster, mammas kollega och hennes dotter kommer hit vid 18 så ska nog städa lite snart och fixa till mig. Just nu luktar jag kladdkaka, hade ett litet bråk med köket innan nämligen, men det är fixat nu, kladdkakan vet sin plats nu!
/emma


Ja, ring doktorn och skicka nån för jag har babylonsjukan!

Pluggat, pluggat, pluggat, hela långa söndagen. Pluggsöndagar är ändå ganska chilla även om det tar emot att skriva ett nytt referat när vi precis lämnade in ett förra veckan!
Trevligt igår, hade folk här hemma och chillade lite. Jag&Pontus blev dränkta av JB och Kristian när dom bestämde sig för att spruta ner oss med vatten från slangen i badkaret.. kan man drunkna av det? Blev i vilket fall som helst jävligt blöt.
Har redan ont i mina höfter sen träningen, har nog lite klena höfter, har fortfarande ont sen förra helgen. Usch, kommer som om jag brutit höftet imorron i skolan.. kuuuuul!
Nej dags för lite mer that '70s show och lite mindre sömn!
/emma

och man får blunda jävligt hårt för att inte se lögnerna

Inte hänt så mycket idag, mer än planerande och peppande inför Prag. Har smidits en massa planer och ställts frågor till Lottas magic eight ball! Fina grejer med fina töser.
Allmän seg fredag som kommer följas av en händelserikare lördag. Först IKEA med min supermom, sen försöka fixa mitt ("mattias") rum som antagligen följs av lite förfestande och sen utgång i Malmö eller något annat trevligt :)
Annars är jag allmänt frustrerad på skolan. Tycker det är extremt dåligt att ett grupparbete som jag presterade bra i ska kunna sänka mina betyg bara för att lärarna inte kan bedömma min del för sig utan måste ge ett sammanlagt betyg. Förstår hur dom tänker, men det suger när jag ligger och pendlar mellan vg/mvg. Toppen, verkligen, kan inte annat än älska skolan som fuckar mina betyg. Men det är väl lika bra på ett sätt, för min frustration får utlopp i oplanerade träningspass och diverse aggressiv och hög musik :)
Jobb är förhoppningsvis på ingång också, så ska väl inte klaga för mycket när jag har fina vänner som peppar mig. Men men, inte långt kvar till studenten!
Nej, dags för ännu ett pass på cykeln. Ha en skön fredag!
/Emma´


Do you want love or you want fame?

Torsdag idag, tov sovmorgon dom första lektionerna och skrev ett väldigt udda nk-prov sen. Kul att ingen fattar den sista frågan om dialys.. vi går samhäll, vi ska inte behöva lära oss sånt :( men men, annars har dagen varit allmänt uppochner. Suzie vägrar ändra mitt org&led-betyg, så henne tycker jag verkligen inte om. Annars har dagen mest bjudit på lite snökastande på åke, träning och lite matteplugg. Inget konstruktivt med andra ord. Skärpning Emma!
Trött på skolan och sugen på en karatefylla.. detta kan inte sluta bra. Men jag måste ju börja värma upp min lever så vi tjejer ska kunna vinna vår tävling mot killarna i Prag om vem som kan dricka mest. Hade ju varit bull att förlora.. ;)
I helgen är det bara IKEA på schemat än så länge, får se vad som mer händer för det hade inte varit roligt om det var allt so händer.. får försöka dra med mig lite folk ut eller något :)
/Emma

mums

Fever in the morning, fever all trough the night

Måndag idag igen, ny vecka och nya utmaningar i skolan!
Tillåt mig att säga: skjut mig.
Är så otroligt skoltrött just nu, kvittar fan vad jag gör kan bara inte förmå mig att sätta mig ner med naturkunskapsboken och läsa om celler, cellulosa, fettvävnader och allt som hör till.
Att sedan ha feber på detta gör det hela inte lättare, men blev en liten promenix med Emmi innan som muntrade upp i alla fall. Världens bästa granne är den bruden, utan tvekan!
Måste gå på de första lektionerna imorgon också så kan inte stanna hemma och bli frisk direkt.. toppen.
Sitter och varvar chocklad med iskallt vatten och försöker läsa lite naturkunskap, men slutar bara med att jag gör en massa annat. Tjejen med tålamod det är jag..
Nej, ska lägga mig under en sten nu och sova fram till våren!
/Emma

RSS 2.0