And she looks like a model except she got a little more ass, don't even bother

Nyårsafton idag! Ska åka till Lotta om några timmar, men har lite tid över medan jag väntar på maten så jag lånade Kenza's lista om 2009 och tänkte skapa en söt liten sammanfattning

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jodå, det hände en del saker under året som jag aldrig gjort innan. Nu när jag tänker efter så hände det VÄLDIGT mycket nytt. Hela våren under tvåan också, tänkte inte på det först, bra att jag har koll. En del sjuka saker, en del dumma saker, en del roliga saker, men känns som jag överlag gjort lite mindre smarta nya saker HEHE
2. Höll du några av dina nyårslöften? Kommer inte ihåg vad jag hade för nyårslöfte förra året så antagligen inte. Var i London förra nyår så jag borde kommit ihåg eventuella nyårslöften, men tror inte jag hade några.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, inte vad jag vet i alla fall! I så fall har dom lyckats dölja det väldigt bra.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, så på den punkten har det varit ett underbart år.
5. Vilka länder besökte du? England( över nyår), Ungern( med klassen), Korsika (med mamma&mattias), Danmark(om det ens räknas), Belgien( med klassen).
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Det har varit ett toppen år och jag har egentligen inte saknat något, men saker och ting kan alltid bli bättre!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Det finns så många underbara datum att välja på. När jag fyllde 18, när jag såg the killers&erik hassle, alla roliga sommardagar/kvällar med Lotta, my&sandra. Jag kan inte komma på ett specifikt datum som jag kommer minnas, utan de flesta dagarna har varit super!
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag för en gångs skull lyckas stå på mig mot vissa människor. Att jag står för mina åsikter utan att hitta på ursäkter.
9. Största misstaget? Har ibland tagit för mycket skit från vissa människor.. men alla underbara människor har hjälpt mig.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Förutom att knät har gått sönder igen, med en möjlig miniskskada så har jag klarat mig förvånandsvärt bra. Inte blivit påkörd än så länge!
11. Bästa köpet? Sitter och kollar runt om i mitt rum för att komma på något bra, men kommer inte på något som sticker ut. Men får höfta till med Londonresan om fyra dagar!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Haha, kläder.. och mat..
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Alla nya fina vänner gör mig alltid glad. Annars är det väl något fint sms man har fått.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? The killers-låtar och kings of leon without a doubt.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Helt klart gladare, inget snack om saken. Även om det ha gått som en bergochdalbana hela tiden så har jag varit gladare i år än annars. Man kommer inte långt om man är negativ!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Varit ärlig mot mig själv. Hade hellre ångrat saker än att jag sitter nu och undrar över vad som kunde ha hänt.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Oj det är så mycket nu när jag tänker efter, men överlag är det nog att jag har gjort väldigt mycket för att andra vill det istället för att jag vill det.
18. Hur tillbringar du julen? Med min familj, mobror+familj, mormor och lite annat folk. Ska inte klaga, det var mysigt :)
19. Blev du kär i år? Nej, faktiskt inte.
20. Favoritprogram på TV? Under 2009? Finns inte bara ett, finns många. Grey's, DH, Glee, House, Gossip Girl, HIMYM och en massa andra säkert.
21. Bästa boken du läste i år? Millenium-trilogin
22. Största musikaliska upptäckten? Kings of leon
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Önskade mig pengar, fick pengar. Kalas
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej, har så dålig fantasi med att komma på grejer jag önskar mig så jag blir glad för allt.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Middag med mamma&Mattias på Jensens först och sen lite folk hemma och festade
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ja, självklart, det finns det alltid.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Stil? Laid-back, lat.. har definitivt blivit latare i år eller bara levt ett mer chill liv kanske?
29. Vad fick dig att må bra? Mina nya underbara vänner som är bäst
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Haha.. cam gigandet ;)
31. Vem saknade du? Ganska uppenbart antar jag. Gått över två år, men går inte en dag utan att jag saknar pappa.
32. De bästa nya människorna du träffade? Jag ler bara jag tänker på dom, haha. Har iofs träffat dom väldigt ofta innan, men inte kommmit riktigt nära dom förrän detta året. My, Lotta, Sandra och Linda kniper den nomineringen utan problem. Dom är dom bästa som finns, är alltid där för mig i vått&torrt, dom är helt enkelt dom bästa jag vet just nu.

Så, det var en liten sammanfattning utav året. Känns lite emo och lite snuttigt, men så har tydligen mitt år varit!
Nu är det dags att börja peppa inför ikväll och det nya året.
Gott nytt år!
/emma


Vem kan tacka nej till detta..?


I feel so untouched and I just want you so much

Ojoj, Emma är tidigt ute för en gångs skull. Har allt klart för morgondagens aktiviteter förutom skor dock, men det blir nog stövlarna eftersom vi ska vara inne större delen.
Victorias Secret Faishion Show precis. Dom tjejerna ser fan bra ut, hade inte bangat att se ut så, men dom äter nog efter nån diet som ändå aldrig skulle orka hålla så lika bra att lägga dom planerna på hyllan. Men peppad blev man av black eyed peas under inledningen, även om dom suger live var det bra.
Dags att på något vänster lyfta på häcken för dagens träningspass..( lycka till)

/emma

I hope you hang yourself with your H&M-scarf

Emmi var här igår och slingade mitt hår blondare. Finfint blev det, så tack till henne som orkade stå ut med att trä ut allt mitt hår ur den hättan man får med. Strongt av henne! Vi kollade på Legally Blonde under tiden och belönade oss med chips och choklad efteråt. Men roligt hade vi i alla fall! Så nu klarar jag mig till frisören öppnar igen efter jag kommit hem från London.
Har införskaffat mig en nyårsklänning tror jag, har inte bestämt mig för om jag ska ha den än. Den är ganska djup i ryggen så har haft tre dagar på mig att träna upp ryggen.. lycka till Emma. Annars får jag leta lite i garderoben och se vad man kan hitta undangömt.
Har även skrivit lite PA under veckan, så hopplöst tråkigt och omotiverande det är efter ett tag. Men snart är jag helt klar och då förtjänar jag lite ledighet.
Onsdag idag, nästsista dagen på året. Nästan lite läskigt av någon anledning, vet aldrig vad som händer nästa år. Detta håret har jag koll på det mesta som hänt och det har överlag varit ett toppen år! Har haft riktigt roligt med både nya och gamla vänner och dom är alla GULD värda. Har även hänt lite tråkigheter, men har gått igenom värre saker så jag vet att what doesn't kills me makes me stronger. 
Det är nästan så jag är sugen på att sammanställa året på något sätt i morgon om jag orkar. Lat som jag är lutar det nog åt att jag inte gör det, men man vet aldrig så får se om jag kommer på något bra sätt att göra det.
Nästa år kommer nog bli toppen! Prag, studenten, helt och hållet fri att göra vad jag vill. Hade varit helt underbart om jag antingen åker på en LÅNG semester eller jobbar utomlands, bara jag kommer bort från den tråkiga svenska hösten/vintern och istället får lite värme!
Nej, dags att återgå till pluggandet!

/emma

Or should I just get along with myself, I never did get along with anybody else.

I fredags lagade jag, Linda, Lotta&Viktor tacos och letade snyggingar i skolkatalogen. (Kom bl.a. fram till att det inte ens finns en snygg kille i varje klass på spyken..) Träffade Åke&Divan senare, dom skulle fritera grejer(bananer och snickers) så det stank kinarestaurang i hela köket.. mums.. Själv lyssnade jag på en massa musik och skrattade åt deras "matlagningsskills"
Var hos Lotta igår! Vi var på fest hos Lister först, men gick hem ganska tidigt och jag åt upp allt i Lottas kul. Är Emma hungrig så är hon. Vi somnade ganska snabbt efter att vi kom hem, så vaknade utvilade på morgonen. Chillade sönder hela morgonen, sen körde Lotta mig hem. Så duktig tjej! :D
I morgon hoppas vi att vi har en privat chaufför så vi blir körda till nått ställe där vi kan shoppa nyårsklänning till mig HEHE :)
Ska träffa Emmi ikväll vid halv nio och kolla på nån film och ta det lugnt. Ska bli myspysigt, ett tag sen man träffade henne.
PEACE!
/emma


I've been roaming around allways looking down at all I see

Hemma igen efter allt julfirande med släkten! Var trött redan innan vi åkte iväg igår så nu är jag hur trött som helst och ingen utgång ikväll antagligen eftersom mitt jävla sår på benet vägrar samarbeta med mig.
Julafton firades hos min morbror och hans familj+lite annav trevlig släkt. Vi åt julmat, eller ja åt det som var gott, kollade på båda ankornas jul, spelade julklappsspelet(vann tialotter, choklad, en wünderbaum som luktar stekt bacon), öppnat julklappar och sen kollat lite på sagan om de två tornen. Lite sådär lagom chill julafton som det ska vara, skönt att min släkt inte är överdrivet satsig.
Fick pengar, förkläde, prenumeration på ELLE m.m. Så nu borde jag klara mig i London HEHE.
Sov hos min kusin inatt, vi pratade mest hela natten vilket var mysigt :) idag var det lunch hos mormor och sen körde vi hemåt!
Var tänkt att det skulle bli en utgång i ikväll med Emmi&Sophie, men mitt sår sätter stopp på dom planerna ganska snabbt. Det suger eftersom jag var pepp på att dra ut, men får försöka fixa det så gott det går så jag kan komma ut ikväll :D Men får träna lite först och sen fixa benet!
/emma


HEHEHE

julafton slut för i år och helnöjd med presenterna! full redogörelse kommer imorron eftersom jag är hos mina kusiner nu :)
HEHE :D
/emma

Det går lika bra med "selleri"..

GOD JUL!!
Jag är faktiskt klar med alla julklappar utan att handla på netto( hemköp blev det..) fick dock bli lite paniklösningar, men men. Ska hem till min morbror idag och äta "god" julmat, dvs. köttbullar och lax! NOM!
Ska köra om 20 min och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, detta är verkligen toppenbra. Ska rensa lite i garderoben och se om jag hittar nån klänning eller något annat. Mycket enklare att hitta rätt kläder på sommaren,på vintern är det hur svårt som helst. Men vi har fått en någorlunda vit jul i år i alla fall, alltid något. Och för varje dag kommer vi närmare sommaren vilket gör mig GLAD :D

Puss på er och God Jul!
/emma

Alla vill till himmelen men ingen vill dö

Gårdagen spenderades med Emmi, en chipspåse, dippa och Coyote Ugly. Så där skönt, slappt söndagsliv som ma borde ha varje söndag med en fin vän:)
Idag ska jag in till Lund och försöka handla klart alla julklappar, kommer nog sluta med att jag handlar dom sista på kvällen den 23 på netto eller något. Ska möta upp Sandra, Lotta och Linda vid ett på centralen, får se om det blir Nova eller en kamp mot all snö.

Jag förstår verkligen inte folk som äter frukost frivilligt! Har druckit ett glas med c-vitamin och ätit en clementin och är redan så mätt så jag mår illa. Antingen är jag ingen frukostmänniska, klen eller så är alla andra som äter frukost utomjordingar!

/emma

vi försöker att blunda, men vi ser det ändå. vi gör vårt bästa för att låtsas men när det inte går ska vi stirra denna skiten i ögat

Tack vare underbara skånetrafiken har min kväll spenderats en stund med brodern min där det ätits, bäddats och tvättat. Tog mig hem med alla kroppsdelar i behåll och slapp att välta, som tydligen en buss gjort mellan Malmö och Bara. Har lyssnat på Timbuktu hela kvällen, vilket inte är fy skam, men planerna var annorlunda.
Blev lite festade i fredags i Bjärred. Roligt var det, roligt folk och bra musik så man ska inte klaga. Eftersom skånetrafiken inte klarar av någon snö alls blev jag&Linda+30 andra strandsatta på Bjärred C. Men det var inte tråkigt, resulterade i några samtal med någon telefonsvarare och man kunde tydligen höra att tjejen på 118 118 var blond.. Lindas underbara mamma kom och hämta oss senare som tur var. Fick med oss en person till på vägen hem till Linda, men det gav många skratt och konstiga samtal om bland annat navelludd. Har legat hemma hos Linda och softat hela dagen och gav mig sedan in till Malmö där skånetrafiken som sagt förstörde kvällen lite.
Men jag ska inte klaga, det finns säkert dom någonstans som har det värre än mig.


Behöver ingen hummer på gaffeln
och ingen Chateau Neuf i karaffen
Ingen kudde, bara madrassen
En high 5 och en falafel
så ge mig en highf 5 och en falafel




/emma

See the stone set in your eyes, see the torne twist in your side

Lite dålig uppdatering på sistone så här kommer en lista på vad som hänt sen sist;

# Har lyckats sova tre timmar varje dag efter skolan, vilket ledde till att mamma blev orolig... nej men hon är inte hispig i onödan
#  Har lyckats skaffa mig två nasty skoskav på högra foten, vilket gör att jag haltar runt som en stelopererad samhällare
# Har lyckats skära upp ett 7 cm långt, 1½ cm brett sår på högra ankeln som inte riktigt vill sluta blöda
# Har varit på rugby-uttagning och därigenom för första gången gjort något för katte under mina tre år. Om jag kommer med återstår att se, men om mitt knä får ha en åsikt kommer jag inte med
# Har insett att Kent ska till Hultsfred utan att få panik varje gång jag tänker på det
# Har handlat alla julklappar utom en!!(ute i god tid med andra ord)
# Har insett hur mycket jag hatar skånsk vinter och längtar till nästa höst då jag&emmi ska jobba utomlands ;)
# Gett upp med PA bara för att köra vidare fem minuter senare
# Haft mitt sista prov i år, religion vilket kommer ge mig mitt första ig på ett prov. Bra där Emma(Y)

Ungefär vad som hänt ganska sammanfattat! Har inte hänt så mycket i skolan direkt, så det är chill. Jullovet börjar imorron, exteeeeemt lägligt eftersom jag är redo att kasta in handduken angående skolan. Men men suck it up, inte långt kvar till studenten :D


just say I want you, exactly like I used to
'cause baby, this is only bringing me down


Vi följdes åt till våra drömmars stad, vind i håret och vår sikt låg klar

Dagen började ruggit nice med en sovmorgon fram till 12.15, mindre nice när jag missade bussen.. Detta resulterade i att jag kom försent, men var tvungen att springa inom SYV och fixa allt med henne så hon tar bort engelskan från mitt betyg, hade med andra ord en väldigt givande kvarts religion. Diskuterade väldigt roliga/sjuka/intressanta saker med Sandra på hålan fram till matteprovet. Provet var lätt, men bara för jag skriver det här kommer jag säkert bara få g. Skulle inte bli förvånad, har ju alltid sån tur :)
Var på burlöv med mamma på kvällen och skulle köpa julklappar, slutade med 0 julklappar och 1 par leggins till mig. Bra där, Emma, julafton om 10 dagar och jag har köpt 2 julklappar. Ska till nova med Emmi efter skolan imorgon så det kommer lösa sig då :)
Puss&kram, skumbanan! Dags att sova
/emma


If holding hands is too discreet, Let's make out in the middle of the street

Det blev en vit helg som planerat! Riktigt skönt att inte vakna bakis på lördagen och vara helt slut hela dagen. Jag&emmi kollade på idol i fredags, för att följa strömmen får väl jag också säga vilken en extremt pinsam flickvän, men kanske inte så lätt agera normalt när man är på en scen i globen.
Somnade som en liten gris efter hon gått hem. Igår gjorde jag inte så mycket, pluggade matte och kollade på film. Blev inget lussevakande men skönt att sova ut för en gångs skull!
Idag har jag pluggat matte och försökt hitta info till pa, men det är inte det lättaste. Den infon jag har nu är svårförstådd också, det är inte alltid lätt.
Kvällen kommer bestå av julkortsskrivande, non stop-ätande, letande efter info till pa och antagligen någon bra film. Börjar 12.15 imorgon så en lååång sovmorgon blir det också :D

/emma


Jesus han har kickat heroin

Kent ska till Hultsfredsfestivalen.
Återkommer när jag slutar hyperventilera.

Kent ska till Hultsfredsfestivalen. Punkt.

Are your sure you're working as hard as me? 'Cause I'm sweating spinalfluid over here

Ibland behöver man se någon ha det lite jobbigare än ne själv efter en vecka i skolan :)


Idag har det inte hänt så mycket. Var på tippen med mamma och räknat matte! Vilken trevlig kalasdag
Fredag imorgon, ska kolla på Idolfinalen med Emmi :)
Nej dags för Paradise Hotel och parcermoni, Fransesca måste åka ut, orkar inte med henne längre. Hon ser helt galen ut!

/Emma

you look so dumb right now, standing outside my house

onsdag kväll har bestått av


+ett par skor..

/emma

Cause when the roof caved in and the truth came out



Åt lunch på McDonalds idag och det var hur många barn som helst där. Jag tycker inte om jobbiga, små barn som springer överallt. Ska skicka iväg mina barn på internatskola när dom är 5/6 - 15/16 så kan dom vara jobbiga nån annanstans :)
Lyckades även överträffa mig själv med att prata innan jag tänker där:
Mysan - Det kanske är någon som fyller år.( med tanke på alla barnen)
Emma - På en tisdag?!

jag får nog lära mig att tänka innan jag pratar ibland.

/Emma


Quick fix and heartbeats, gets me so easily Now you got me on my knees



Varit hemma från skolan idag, haft ont i magen och mått illa hela dagen. Vaknade även inatt av att jag kände ett behöv av att bli av med lite maginnehåll. Toppen.. Har bara sovit idag, men känns fortfarande likadant. Måste gå i skolan imorron för det är redovisning, borde egentligen inte göra det så jag ber till gud att jag inte vaknar av liknande behov inatt.
Ska snart ner och köpa chips med Emmi, har i princip inte ätit något idag så om jag nu ska äta nåt ska det banne mig vara riktigt smaskigt :D

dom säger att stan har blivit tyst och ful och öde älskling


hade inte bangat tredje gången gillt

Idag har lilla jag varit duktig och pluggat både matte och pa! Det händer inte varje dag gott folk.
Vaknade vid halv ett och satt och chillade vid facebook till tre och började räkna matte, kom två tal sen var det en paus :D Har fått hjälp med matten idag oxå av GG, ni fattar jag nog derivata iallafall! Sen har mamma läst igenom det som är klart i pa och lämnat synpunkter på svenskan så det har jag ändrat oxå.
Nu är klockan snart 22 vilket betyder att det är dags för Paradise Hotel och Cimon snart. Mamma sa att hon skulle låsa in mig på mitt rum tills jag ändrade mig om jag skulle söka dit. Får väl bli Robinson istället! Eller robinson först så man blir smal och fin och sen paradise hotel. hmm.. detta tål att tänkas över flitigt. Har ändå inget bättre för mig efter studenten än att läsa en massa bloggar. Så om någon har ett jobb över är det bara att ringa mig!
/emma

And pull yourself up and dance 'til you drop, I'm your baby, baby


Gårdagen spenderades i Malmö med Emmi&Sophie. Först lite förfest hos Emmis pappa med pumpande av fet musik och sminkade. Sen drog vi in till HIPP där nån av oss egentligen hade druckit tillräckligt innan, men fortsatte när vi kom in ;) Men sånt gillar vi starkt! Mycket gammalt folk i början eftersom Carolina Gynnig tydligen skulle dit, men hon kom nog aldrig och dom gamla försvann :) Kalas! Det dansades och dracks till tre då vi vandrade bort till Max för att äta och åka hem. Somnade nog runt fem-tiden och vaknade tio för jag skulle på släktmiddag! Verkligen underbart. Men har ätit god mat, snackat med min kusin och klappat lite på hennes gravida mage i alla fall, haha. Så nu förväntar jag mig att träffa en liten bebis på min student!
Ikväll blir en chillkväll eftersom jag måste orka plugga imorgon och vill inte dricka mer på ett tag! Vit helg nästa helg!
Ha en fet lördag!

/Emma

'Cause just one night couldn't be so wrong, I'm gonna make you lose control

ååå så trött på skolan så det finns inte! Men mindre än två veckor kvar till jullovet så det är väl bara att stå ut. Har i princip bara haft redovisningar under dagarna, så det har inte hänt så mycket egentligen. Har kommit i en ganska dum fas när jag sover två-tre timmar efter skolan, underbart skönt men inte så smart. Men man behöver inte alltid vara smart.. det har jag lärt mig..
Hade ju tänkt springa idag, men det gick ju inte eftersom jag sov 13-17 så får springa imorron innan skolan kanske. Vissa börjar ju 12.25 i morgon så det blir en lååååång och skön sovmorgon!

I morgon är det Hipp som gäller med Emmi och Sophie antagligen, gäller bara att försöka peppa till lite. Nice!

Nej nu ska jag lägga mig under täcket och dö lite p.g.a allt!
/emma


wiho paradise hotel ikväll :)


RSS 2.0