Set them up to knock them down

Idag fyller Lollo 20! GRATTIS TILL HENNE :D Detta kan inte bli annat än win win :) Ska äntligen få träffa henne imorron, ska ut och äta någonstans i hbg och fira henne :) Saknade henne lite väl mycket i morse så var tvungen att ringa henne på bussen för att kunna prata med henne, ibland är det bra att försöva sig. Eller ja, jag hade tydligen ändrat larmet i sömnen på något konstigt sätt. Tror det är dags att lägga mobilen någon annan stans förutom bredvid sängen när jag sover, kommer säkert smsa/ringa någon olämplig snart..
Hade naturkunskapsprov idag, som gick helt okej. Som tur var kom det inga detaljfrågor på ögat, om jag har tur fixar jag minsann ett mvg där med HEHE

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN <3

Men vafan jag var så ung och dum och full då

Skrivit NP i svenska idag, blev ett reportage eftersom jag visste vad det var :) Helt okej nöjd, lyckades till och med få in Kent på ett hörn så det ska nog gå an. Chillade mest när jag kom hem så blev inte så mycket gjort på fundamentalanalysen, får skriva klart den på lördag eller söndag istället.
Var precis ute och gick runt i hela staffanstorp med mina små pojkar, åke och divan, så är lagom slut just nu. Men det var trevligt trevligt, kom fram till en del sjuka vadslagningar.
Imorgon ska jag till min mormor på släktmiddag eftersom hon fyllt år, vet dock inte hur mycket. På kvällen ska jag antagligen träffa Lotta, Amanda och Sandra, vet inte riktigt vad som händer än. Kanske till och med blir en vit helg, men om jag känner tjejerna rätt så finner vi ett sätt att bryta det ;)
Sängen kallar nu, måste vara fitt till imorron också :)
/emma

Visioner i mitt huvud när du ler

Fick tillbaka mitt 'kära' matteprov idag, gick helt okej :) Annars hade idag varit en allmänt seg dag, slutade efter halv tio men fick inte reda på det förrän halv ett. Stannade alltså kvar i skolan i tre timmar för länge.. kalas.. Gillar när lärarna är tydliga med när vi inte ska ha lektioner. Fick i alla fall gjort lite på min fundamentalanalys till aktiekunskapen så alltid något. Fick fram helkonstiga siffror, men även fast Mats sitter fast i Shanghai så svarar han snabbt på mail så nu ska det nog flyta på bra :)
Träffade Adde en sista gång innan han ska göra lumpen i måndags. Han ska åka upp till Stockholm och leka med vapen som amfibiesoldat den lille pågen, så han missar min student och allt annat roligt men jag nog hellre lekt med vapen i skogen jag med. Vi gick en liten runda runt Staffanstorp och gick nästan vilse i något bostadsområde, men som tur är har man ju riktigt bra lokalsinne *host*
Har även redovisat mitt tal i svenska np. Gick väl som förväntat, pratade i hundranittio! Det värsta är nog läraren, resten kan jag kontrollera, men när jag måste stå kvar där framme efter jag är klar och höra vad som var bra och mindre bra(läs: dåligt) med talet då köper jag inte det längre. Men helt underbart skönt att ha det överstökat, ett stressmoment borta :)
Ikväll står det fundamentalanalys, träna, Glee och Lost som står på schemat. Ska försöka hinna med allt, borde nog lära mig att prioritera men det kommer bara sluta med att jag gör allt förutom det jag måste HEHE
/Emma

låt som Veronica skickade till mig idag :D tänk bort lorentz...

Once upon a time I didn't give a damn

På filosofin i fredags blev det mystime med The Matrix. Den filmen är så himla bra, tror jag är den enda tjejen som blir helt lyrisk över att se den!
På kvällen blev det en mysig tjejmiddag hos Emmi för henne och Sophie. God mat och trevlig middagsdejt så ska inte klaga :) De andra skulle gå ut efteråt så då knallade jag hem, ringde till åke&divan så kom dom hem till mig och lagade pannkakor. Sjuk gott var det! :) Åke lärde sig att "vispa" grädde i plastpåse, även om han var jävligt skeptisk till en början, men lite skills sitter jag inne på.
Igår skrev jag klart mitt tal och kollade på snatch :) På kvällen kom det lite folk hit och hade det roligt. Det blev lite allsång och vilda diskussioner som alltid annars. Men det var väl trevligt ändå.
Ingen vit helg denna helgen heller, jag ska tvinga mig själv att ha det någon gång innan studenten eller Prag. Annars blir mammsen lite ledsen HEHE.
Mina kära mentorer sitter fast i shanghai eller nåt så nästa vecka lär bli full av hålor och sovmorgnar så jag klagar inte :) Dock ska fundamentalanalysen in nästa måndag och utan en aktiekunskapslektion där man kan be om hjälp kommer det bli kämpigt..
/emma

Jag&Sandra igår :)

Vad heter tack på ryska? - UG!

D-dag idag så det blev sovmorgon och glass till frukost :) Tanken var att jag skulle skriva klart mitt tal idag, gissa vad jag gjort? Ingenting, jag har chillat sönder idag. Chockade mig själv med att vara ute och gå i över två timmar innan idag utan att tröttna. Men jag gick iofs sista timmen med divan och diskuterade ryssar och allt mellan himmel&jord :)
Fick precis reda på av farmor att jag fått ett kusinbarn. En tjock, liten flicka :) Får väl se om Frida får klä henne i kläder med svansar och öron på.
Inte så mycker mer att skriva egentligen. En ganska händelselös dag. Ikväll ska jag i alla fall försöka skriva klart mitt tal och antagligen försöka springa en runda om knäna vill hålla :)
/emma

Now where my alcoholics let me see your hands up

Matteprovet idag gick ju inte som planerat direkt. Om jag lyckas fjäska till mig ett vg med mina fina försök till formler ska GG ha all cred! Får ser hur det går, dom sista uppgifterna förstod jag inget av så får hoppas att de andra uppgifterna räcker till ett bra resultat.
Hämtade ut min studentmössa och tröja idag =D Exakt 8 veckor kvar idag! Känns konstigt att det är så nära, men det ska bli skönt att slippa Katte. Sökte in till universitet idag också, det blev lite psykologikurser, danska och engelska. Jag borde väl kunna komma in på något utav det. Högskoleprovet fixar det om inte annat :)
Tanken var att jag skulle försöka ut och springa ikväll, men så blev det inte. Är ju ledig imorgon så mellan intervjun, talskrivande och promenix med divan borde jag hinna med att springa lite. Saknar det. Dags att bli vältränad igen :)
Dags att plugga lite och sen komma på något bra jag kan göra för mamma eftersom jag lyckades få hennes cykel stulen idag (Y)
/Emma

A seven nation army couldn't hold me back

Ingen skola för Emma idag, men minsann en arbetsintervju på donken avklarad! Var tydligen en gruppintervju med fem andra personer samtidigt. Har aldrig haft en sån intervju innan, men det kändes helt okej. Fick diskutera bra/dålig service, vad en donkenanställd ska ha för egenskaper och så :) Ett ganska roligt sätt att göra en intervju faktiskt! Men det måste i alla fall ha gått bra för mig, dom ringde precis och ville träffa mig för ytterligare en intervju :)
Var ute en runda med Emmi innan idag, hon var också hemma idag. Vi gick och hämtade hennes cykel och diskuterade sjuka/roliga händelser :) Annars hade dagen gått ut på att "räkna matte". Förstår inte riktigt varför jag läser matte c FRIVILLIGT?! Jag vill mycket hellre vara ute i solen istället för att sitta inne och räkna matte. Men prov imorgon så får väl offra tisdagskvällen till detta.
/Emma

let's play a game to see who can do it

Var och kollade på Pexet i fredags med My, Lotta och Viktor :) Det var jättebra och Hampus var så duktig på trummorna, jag blev lite stolt över honom!
Högskoleprovet i lördags också, gick väl helt okej. Om dom ändrar gränserna sen förra året med ett poäng så får jag 1,5. Innan jag blir nöjd ska jag upp ha över 1,6! På kvällen var det utgång med Emmi och lite annat folk, trevligt trevligt :) Blev dock ingen powernap innan så blev ju en lagom nice fylla.. Så igår låg jag i sängen hela dagen för att iaf må någorlunda okej, funkade inte riktigt att röra på sig. Försökte plugga matte, men facebook lockade för mycket.

Idag har inte hänt så mycket, vi har försöka hämta ut våra studentmössor men dom som delar ut dom var inte kvar i källaren när vi var där. Får gå dit i morgon och se om vi hittar dom då :) Har iofs bara en lektion i morgon 11.30 - 12.45 typ och då ska folk bara hålla tal så får se om jag orkar ta mig in till det eller om jag stannar hemma och pluggar matte. Ska till donken i morgon och försöka få ett jobb HEHE, vet dock inte vem jag ska prata med så får väl se hur det kommer gå med det. Men det löser väl sig som allt annat gör :) Måste komma ihåg att söka in till universitetet i morgon så jag har något att göra till hösten!
/Emma

What are feelings without emotions

Precis avklarat dagens träningspass med hopp om att god natts sömn om några timmar. Mamma har även köpt hem något naturläkemedel så får hoppas att det hjälper, annars kommer det vara kämpigt till helgen. Idag har varit en lugnt dag, började med ett filosofiprov som gick helt okej. Det förra vär roligare att göra, detta var mest som ett vanligt prov fast med bok.. På info&layout fick jag och sandra använda vår fina fantasy till ett reklamarbete, wiii.. den måste användas till något mer än sjuka samtal :)
Annars har inte så mycket hänt, sov 2½ timmar när jag kom hem framför the hills och lost, så får hoppas att det inte påverkar mina utsikter för att sova inatt. Imorgon är det fredag och helg! Dock ingen utgång för lilla mig, utan får så vad kvällen bjuder på.
STORT GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA EMILIE PÅ FÖDELSEDAGEN :D får försöka få tag på henne imorron och ta reda på vilka smaskiga presenter hon fått!
Nej, duschen kallar!
/Emma

Fuck yeah!

En sömndepriverad emma - check!
En emma som stinker vitlök - check!
En emma som ska på arbetsintervju på tisdag - check!
En emma som har prov imorron, men inte ens öppnat boken vilket leder till emmas första ig - check!
En emma utan någon som helst inspiration - check!
En emma som inte riktigt pallar bry sig om skolan, bloggen eller riktigt något som kräver energi - check!
En emma som ska för första gången på 13-14 veckor ha en vit helg - check? (helst inte, men får väl se vad fredagen erbjuder, jag klarade av högskoleprovet förra året efter guetta ju!)

Dålig uppdatering, jag vet! Men sover man inget om nätterna är det svårt att orka skriva på kvällen, men ovanför ser ni en liten sammanfattning av mitt liv just nu. Det låter som ett jävligt tråkigt liv om jag får säga min mening, men jag klagar inte, klarar mig nog ändå :) Har nog aldrig sovit så här lite på så många dagar i sträck som jag gjort hitills, jag sov till och med mer på hultsfred med en snarkande åke och divan som slåss i sömnen bredvid mig. Snart bud på att knarka ner mig lite och helt enkelt decka. Mamma tjatar om något naturläkemedel, men eftersom jag inte gillar att ta tabletter så ska det väl åtminstone kunna vara något som läkare rekomenderar och inte någon mysko tablett från regnskogarna i borneo eller något. För väl bara hoppas på att det löser sig till på fredag kväll så jag slipper skriva hp samtidigt som jag saknar 215 timmars sömn! Nej men om man skulle ta sig själv i kragen och gå och lägga sig och stirra upp i taket i några timmar :)
/emma

RSS 2.0