My attitude is tattooed, that mean its permanent

Idag var det tänkt att jag skulle plugga hela dagen! Men eftersom jag sov fram till ett, gick ut en runda med emmi vid tre, tog en powernap efter det och blev hämtad av filli vid sex gick den planen i kras :) Var iaf en mysig runda med Emmi, tog en lång runda och hann diskutera det mesta. Bland annat högskoleprovet, som vi båda ska göra på katte, awesome! :) Charre joinar oss där också, så det bli nog bra, fast hon får sitta i matsalen.. aegd.
Var som sagt hos flajsy ikväll! Vi började med att laga tacos, två mästerkockar.. även om jag bara fick hacka grönsaker. Sen blev det lite californiacation med chibbe&dibbe NOMINOM :)
Imorgon blir det högevall med Sandra, Lotta och Amanda :) Vi ska självklart inte dit för att träna, vi ska bara sitta i bubblepoolen, leka i vågorna och sola lite. Fina grejer! Detta kommer bli bra :)
Nej, dags att hoppa in i duschen och försöka fixa håret efter att jag gick hem i ösregn. Wish me luck :)
/emma

Why live life from dream to dream and dread the day when dreaming ends

Lotta, Sandra och My var precis här och chillade. Var tänkt att vi skulle kränga godis, men vi satt bara i mitt rum och pratade i två timmar :) Det blev skvaller och diskussioner och vad helgen hade bjudit på, kom fram lite intressanta och chockerande grejer!
Just nu är jag så himla sugen på våfflor och att kolla på moulin rouge, får väl göra en kraftanstränging i morgon och gå ner till ICA för att köpa en våffelmix! Om jag gör smeten själv kommer den bli totalt oätlig, för laga mat är verkligen inte min starka sida. Får leta upp moulin rouge med svensk text också på någon sida eftersom tankafett har lagt ner.. men det löser sig om allt annat!
/emma

tycker om er <3

I shine so bright, sunglasses be

Söndag igen, helgen över! Men påsklov nu så ska inte klaga allt för mycket. Söndagsångesten är under kontroll också, det händer inte varje helg.
Fredagen bjöd på sushi, strawberry daiquiri och en massa annan dricka på förfesten och Veronica. Mums! Det var mysigt och en perfekt start på helgen. Sen begav vi oss mot kb, vissa av oss med lite för mycket alkohol i kroppen. Roligt, roligt hade vi och dansade väl till fötterna inte riktigt pallade mer. Sen gick vi hemåt i renget..
Igår var det först matteplugg som gällde till 110%! Förstår det lite mer nu i alla fall, alltid något, kanske till och med kan fixa nationella :) På kvällen kom Lotta och Sandra hit för matlagning och vindrickande. Sen blev det bussen in till Lund för att sitta på jalles med lite annat fint folk. Var en händelserik kväll om inget anna, allt som inte skulle hända, hände igår! Jag och sandra bitchslappade varandra av någon anledning, dom reflexerna är inte att leka med ;) Jag&Sandra kom hem till hennes lägenhet vid 6 tiden i morse så idag är jag lite lagom seg. Men det är lov i morgon så jag klarar mig nog ändå :)
/emma

ignorance is your new best friend

D-dag idag vilket betyder sovmorgon, love it! Hade dock en väldigt sjuk dröm som bland annat innebar att en massa människor jag inte kände satt och rökte på på min altan, wiii... Tanken var att skriva marknadsföring idag, men ja.. skrev klart den precis så har mest chillat hela dagen. Har kollat lite på lost, spelat kungen och lyssnat på soft musik. Har bytt sängkläder också om det är intressant att veta, vad vet jag?
Idag har varit en riktigt tråkig dag när jag tänker efter, som tur är är det snart fredag och lov. Fredagen bjuder på middag hemma hos veronica, lite bert-tittande och sen utgång någonstans i vårt platta land :)
Men nu kallar sängen min på mig!
/emma

The way you tell me that you want it

Helgen över och måndag igen.. suck! Men helgen har varit riktigt nice i allafall :)
I fredags var jag hemma och åt middag hos Lotta, jag hjälpte faktiskt till för en gångs skull. Mina matlagningsskills är verkligen inget att hurra över. Sen kom det lite annat folk så blev det lite lekar och sjukt tjejsnack. Fick bland annat skicka: "Ikväll är jag faktiskt jävligt sugen!" till mamma på sms-roulette. Jag måste vara en drömdotter helt enkelt..
Sen missade jag och sandra bussen till lund så jag sov hos henne den natten, som vanligt HEHE. Såg en riktigt bra film om delfinjakten/slakten i Japan på lördagsmorgonen, hemsk film. Begav oss hem till mig och åt lite mat och diskuterade allmänt konstiga saker. vid åtta bar det av mot lund att för att möta upp Lotta och se Avatar! Nu kan jag äntligen vara med i alla samtal om den längsta filmen jag sett i hela mitt liv. I söndags var tanken att jag skulle plugga hela dagen, men jag skrev min dikt om livets mening och sov framför the hills sen.
Info&layout prov imorgon, motivationen ligger på noll. Känns väldigt meningslöst att lära sig allt som bara gäller för word 2003 när de flesta använder 2007.
Ska ut med Emmi sen och handla lite godis och förhoppningsvis finna lite motivation =)
/emma

Don't tap out... fight until the end

Såja, ruggigt längesen jag bloggade. Får väl snart skäll från Emmi eller nåt!
I fredags var det Hipp som stod på schemat, hade en riktigt nice förfest hade utan problem kunnat stanna där hela kvällen :) Blev en relativt lugn kväll som slutade med att jag&emmi fick skjuts hem av Sophie eftersom de körde på en nykter utgång( ja, det finns tydligen något som heter det). På lördagen blev det pizza, B&J och eurotrip med Lotta, Sandra och Viktor :)
Annars har inte så mycket hänt i veckan, jag har ringt och dampat på vårdcentralen för att få hjälp med smärtan i bröstkorgen. Eftersom dom har ett sjukt kösystem så även om man ringer 3 minuter efter dom öppnat hamnar man på plats 26 i kön och får ingen tid! Fantastiskt! Samtalet med dom idag slutade i alla fall med att dom tror jag har magkartarr, tror det är dags att sluta stressa upp mig. Inte så lätt i detta huset, men får väl göra mitt bästa. Så blir tabletter i en vecka och en liten bön att det är det enda som behövs!

Hade suttit riktigt fint med lite cash nu, Pragresan är i alla fall betald bara pengar till själva vistelsen kvar då ja. Men om det krisar för mycket så har jag&emmi planen klar ;)
/emma

En hälsning från ett svartsjukt hånfullt hav

Fick tillbaka filosofiprovet idag, fick VG++ så är väl nöjd. Ingen fick MVG så ska väl inte klaga, hade dock inte bangat att ha dom tre bokstäverna som betyg :)
Det är helt sjukt, jag har fått så himla ont i min matstrupe och i bröstkorgen på sistone, kan knappt äta utan att det går en våg av smärta genom mig. Gör så jävla ont även när jag inte äter. Åke tyckte jag skulle kolla upp det och få någon kamera nerkörd i halsen på mig, NEJ TACK! Det gör jag inte om jag är vid medvetandet, i så fall ska jag vara långt borta i drömmarnas land och vara nedsövd :) Mamma tror det är någon tablett som "fastnat" och sitter och fräter där.. känns betryggande. Får väl ta en liten promenix bort till sjukhuset om det fortfarande sitter i nästa vecka, tänker inte ha det så här länge till, kan knappt sova på nätterna. Men jag lever i alla fall, ska väl inte klaga.
Hipp imorron med Lotta, Sandra, Josse, Emmi och Linda :) Nicenicenice, peppen börjar komma :) Måste bara komma på vad jag ska ha på mig. Men det lär väl sluta som vanligt att jag springer runt i huset fem minuter innan jag ska gå och tar på mig första bästa jag hittar!
Ha det gött och festa lugnt i helgen :)
/Emma

Jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö

Idag har varit en bra dag, mest för att första skoldagen är en onsdag och det är helg i övermorgon :) Jag har inget speciellt att plugga på heller just nu, så ikväll är det bara Lost som står på schemat. Inte fy skam det, måste se hur det slutar.
Tog en "liten" tupplur efter skolan, somnade vid halv fem och vaknade tio i sju. Bra där Emma, jag kommer verkligen kunna somna inatt. Men man förtjänar att sova ut ordentligt framför tvn när man precis gjort ett fem sidor långt aktiekunskapsprov som kunde gått bättre. Men blandar man ihop begrepp och är allmänt trött så får man ta smällen av ett lägre betyg antar jag.
Snart fredag vilket bjuder på utgång med lite nice folk :) Jag räknade precis på det och med den fredagen som kommer har jag festat i fyra-fem veckor i rad. Min lever måste må 100! Fast lika bra att värma upp den inför prag kanske HEHE.
Time for Lost!
/Emma

nomnom

I'm feeling like I'm peter pan minus the tights and the fairies

Nattbowling igår med emmi, johan och torbjörn! Trodde jag skulle vara jättedålig, men något har tydligen hänt under alla dessa åren jag hållt mig borta från denna 'sport', lyckas till och med göra en strike! Även om jag lyckades få ner klotet i rännan två gånger i rad, men det håller vi tyst om. Men jag kom i alla fall inte sist,det är alltid något!
Romantikenprovet i fredags får gå som det går, är bara väldigt lättad över att det är gjort och att jag slipper läsa och Stagnelius, Tegner, Fichte, Goethe och alla dom andra gamla stofilerna :)
Var på Lundia och fredagskväll med Sandra, Lotta och Viktor :) Trevligt trevligt, sov hemma hos Sandra sen och lyckades riva ner hennes spegel så den gick i tusen bitar. Sju års olycka here i come! Med tanke på hur min hals mår idag och att jag knappt kan prata kanske min olycka redan börjat.
Idag ska jag träffa Lollo och dom andra tjejerna lite, tanken är att jag ska plugga aktiekunskap också. Har prov på onsdag, trodde det skulle vara runt 30 sidor till provet men det var tydligen 86. Bra jobbat Emma! Får hoppas att det står massa onödig text, sen är det inte så svårt bara tråkigt att sitta med en bok och läsa något som känns helt onödigt.
Nej dags att slänga in mig själv i duschen så jag slipper stressa sönder!
/emma
¨

I break the rules so I dont't care

Hemskt så lat jag är när det gäller att blogga, får nog ta mig i kragen snart! Har inte hänt så mycket under dagarna som gått, mest sovit, pluggat och tränat. Lite lagom lat sådär.
Fick tillbaka marknadsföringsprovet igår, fick vg+ på teoridelen whats up with that? :O Trodde det gick jättedåligt, men tydligen helt okej. Måste börja plugga till svenskaprovet vi har på fredag snart, men hittar verkligen ingen motivation till det. Är så himla trött på skolan nu, vill bara sluta och hitta ett jobb direkt.
Dags att sätta igång med svenskan a.k.a kolla på that '70s show :)
/emma

RSS 2.0