Jag menar jag kan inte ens planera en dag fram

Fredagen bjöd på en massa tråkigheter åt alla olika håll och kanter, men det mesta verkar ha löst sig som tur är! Det var väldigt roligt över lag, somnade nog vid sex-tiden hemma hos Sandra, efter lite jag har aldrig med trevligt folk :)
Igår sov jag bara hela dagen i princip så jag&my åkte hem till Lister vid åtta-tiden för hon skulle ha fest. Det var en ganska random kväll och det verkar som den spårade ut ännu mer efter jag hade åkt hem.
Idag har jag bara varit ute&gått med Emmi än så länge och ska nog sova lite snart, har fått feber men jag ska banne mig träna ikväll så hade tänkt försökt sova bort det HEHE
Men ha en skön söndag!
/Emma

There's no more wicked games to play

Jahapp då var anmäld till Paradise Hotel! Emmi fick tydligen en briljant idé i tisdags kväll och anmälde mig då med beskrivningen: 18 år, går tredje året på samhäll ekonomi. Är singel och har inga planer på att skaffa pojkvän(man måste ju vara singel) älskar att festa och träffa nya människor. Är väldigt social och lätt att ha och göra med. Ställer upp på allt och bryr mig inte om att det filmas. Välj mig och ni får garanterat bra tv!
Hmm.. lite kryddat kanske..? Kommer jag med har jag tydligen ingen bror längre och blir antagligen utslängd av mamma, men allt går att lösa för eller senare! Har ändå inga planer för hösten än så varför inte.
D-dag igår, men var tvungen att vara i skolan för en liten lektion med magnus om diplomeringen, tog knappt en timme sen vandra jag, My&lotta runt i Lund och kollade kläder. Slutade med att jag och Lotta åkte ut till Nova och shoppade upp lite pengar. Vi köpte även en trisslott, vi skulle vinna 10 miljoner, men vi vann "bara" 25x2 tre gånger i rad.. Var ju tvungna att skrapa tills vi inte vann, men vi hann i alla fall med sju låter. Inte illa, har aldrig vunnit innan förutom 100:- på bingolotto när jag var liten :)
Ikväll ska vi hem till Sandra och förfesta lite och sen crown för lite dansande. Det här jävla vädret förstör alla planer på kläder eftersom jag kommer trilla och dö i vilka skor jag än har på mig. Får väl gå dit i ett par andra skor och byta där.
Fick reda på betyget i org innan, fick G! Dags att överklada, javisst! Har haft 4 vg och ett g, jag ska inte ha något mindre än VG i slutbetyg! Suzanne ska minsann få sig en tuff match för hon ska inte vara den som sänker mitt snitt utan en fight.
Nej, dags att börja peppa för kvällen. Ha det gött!
/emma

Staden infekteras, vi amerikaniseras och ja ta vad du vill

Att gymma när man inte är helt friskt är fan aldrig bra. Sitter och kallsvettas samtidigt som jag är varm som en kamin om kinderna och måste plugga matte. Verkligen en toppen tisdag!
Paradise hotel ikväll, can't wait! Ska bli spännande att se vem som åker hem ikväll nu efter att Stefan åkt hem.. men toppen att andreas kommit tillbaka. Bara jag eller blev han snyggare efter sin comeback?
Har inte gjort så mycket mer idag än skola och matte, alltså inget kul som hänt idag.
Träffade Emmi igår kväll, vi tog en liten promenix och pratade om allt mellan himmel och jord! Behövdes verkligen, eftersom vi inte setts när hon varit i London och haft det kalas!
Jag och Sandra har även kommit på ett litet uttryck; 'att göra en Emma'. Men dom som inte förstår vad vi menar behöver verkligen INTE veta vad det betyder HEHE
/emma

Nya beroendet

Hey girl where’s your drink? We goin’ all get real drunk tonight

Amanda - Ska du hänga med ut ikväll?
Linda - Hmm, vet inte.
(Lotta i bakgrunden: Jo, klart hon ska med!)
Amanda - Vi kommer om 3 min och hämtar dig
Linda - Eeh, va?!
Amanda - Ja, släng ner en klänning och lite smink så är vi hos dig om 3 min!

Efter att Lotta hämtat mig och amanda bestämde vi oss för att kidnappa Linda :D
Crown stod på schemat igår, men först var det pre-partey hos Josse som gällde och det var en upplevelse! Men roligt roligt var det, ska nog göras fler gånger.  Det var väl överlag en rolig kväll även lite random var den vissa tillfällen, men det är sånt som man kommer ihåg och kan skratta åt nu!
Har inte sovit så mycket inatt eftersom min käre bror bestämde sig för att ringa och väcka mig vid tio .. toppen.
Måste väl plugga lite idag också.. eller så gör jag det imorron :D
/emma


Bounce low, bounce high

Herregud vad längesen det var jag bloggade, skärpning Emma! Så här kan vi inte ha det, någon måtta får det vara. Har en riktigt dålig ursäkt till mitt dåliga bloggande också, jag har helt enkelt varit för trött. Den är riktigt kass, jag vet, men det är sanningen. Eftersom det var schemabyte denna veckan har jag fått försöka vänja mig vid ett betydligt jobbigare schema än förra perioden med längre dagar och färre sovmorgnar. Så jag har gått och lagt mig och sovit några timmar varje dag när jag kommit hem från skolan och sen pluggat om kvällarna. Nu ska det bli ändring på det och jag antar att jag får ta mig själv i kragen en gång för alla!
Utgång stod på schemat igår, men det blev inte så för mig i vart fall. Var helt slut efter skolveckan så jag stannade hemma och pysslade om mig själv och sov. Eller ja, försökte sova, det går inte så bra när fåglar och katter envisas med att slåss utanför fönstret var och varannan timme. Ska istället in till Lund ikväll med lite kompisar och försöka genomföra ett litet test..
Eftersom jag inte har så mycket att plugga på i helgen hade jag tänkt tömma mattias rum mer eller mindre under dagen, ta ner hans skrivbord, ta bort benen på sängen m.m. Måste bara komma på hur jag ska möblera i rummet någon gång.
Så dagens schema blir; städning, träning, lund!

Ja, då kör vi!

I'm falling in love with your favourite song

Blev ingen flytt till Mattias rum, blev en massa sovande och tränande istället. Tränade för första gången taekwondo på lite mindre än ett år igår kväll, blev med 30+ nybörjarna tyvärr. Får egentligen inte träna något med för högt tempo för jag kommer skada mitt knä igen så det var väl en bra början antar jag. Fick hjälpa Sara med dom nya som tränade där, med deras sparkar och lite annat smått och gott. Men det var skönt att vara tillbaka i dräkten och få sparka lite på en mits. Nästa söndag ska det tydligen vara massa killar där också, haha, dom kommer döda mig känns det som. 
Seg dag i skolan idag, började med aktiekunskap. Om man nu vet när det är bäst att sälja, varför gör inte alla det bara? Riktigt onödig kurs för mig som inte är ett dugg intresserad av det.
Var ute och gick en runda med Emmi innan idag, får försöka klämma in en liten runda till innan hon åker till London på torsdag. Även fast jag var där för två veckor sen är jag avundsjuk!
Men men snart dax för paradise hotel, viktiga grejer!
/emma

It's Tricky to rock a rhyme, to rock a rhyme that's right on time

Känner att mitt beslut att inte följa med ut igår var riktigt smart, har nog sovit fem timmar inatt allt som allt. Har vaknat hela tiden för jag inte kunnat andas för jag är så förkyld.. :(
Lotta hämtade iaf oss inne i Lund eftersom tjejen fick körkort i torsdag, en duktig tjej :)
Vi lagade mat igår, blev biffar och pommes. Blev riktigt gott! Vi kollade lite på American Pie 2 sen och Lotta körde oss till Lund vid tolv :)
Idag ska jag inte plugga för fem öre, ska städa mitt rum och försöka ta över mattias rum istället. Ska bli intressant att se hur jag ska få ut hans gigantiska säng och sen få in alla mina grejer, men den som lever får se!
/emma


Städlåten nummer 1

In the night I here 'em talk, the coldest story ever told. Somewhere far along this road he lost his soul

Eftersom jag är pank så blir det ingen utgång idag, men istället blir det lite mys med lite fina vänner :)
Hade en lektion idag, nk, en lab som handlade om saliv och magsyra. Har nog aldrig mått så dåligt frisk och nykter innan, kroppsvätskor är inte min grej! Viktor hämtade Lotta i skolan sen och snäll som han är körde han mig ända hem till dörren! Det var nice, slapp vänta på bussen och sen sitta där och löka i en timme typ.
Men någon mer uppdatering blir det inte idag, förutom en liten uppmaning: KOLLA PÅ SENASTE GREYSAVSNITTET, HELT SINNES BRA! Världens cliffhanger också, kan inte vänta till nästa fredag, vill ju se hur det slutar med allt nunununu!
Dags att ta på sig lite kläder så man inte fryser i vinterkylan :)
Ha en fet fredag!
/emma


Tell me that you'll open your eyes

Random saker som gjort denna dagen bra

  1. Run DMC, speciellt It's tricky
  2. Ny period nästa vecka = ingen mer religion eller org&led
  3. Sovit två timmar efter skolan två dagar i rad
  4. Börjar 12.25 i morgon med labb och slutar 13.40. Helt ok fredag
  5. Kents låt socker, men bara demo versionen
  6. Mamma lyckades lugna mitt hat mot vintern med kommentaren: det är snart sommar. Sen pratade vi om studenten
  7. 146 dagar till studenten
  8. Det är fredag imorgon vilket betyder HELG
  9. Kunna shoppa på internet kan vara den bästa uppfinningen, någonsin
  10. Projektarbetet är klart och ska bara läsas igenom en sista gång

idag har överlag varit en bra dag när jag tänker efter. Blev dock ingen promenix med Emmi ikväll.. lite tråkigt men ibland går inte allt ihop. Kanske utgång imorgon, ska försöka fjäska in mig hos mamma först. 
Är så extremt omotiverad just nu, ska nog sova lite. 
God natt
/emma
 


Men älskling, vi ska alla en gång dö

Idag har varit en sån där typisk onödig dag. Skrev inledning till PA, vi skrev 1½ men behövde bara ½ sida tydligen, men men vi verkar satsiga iallafall.  Sen var tydligen religionen inställd, fick vi reda på fem minuter innan den började, verkligen toppen. Men ska väl inte klaga, för det är en ganska skön mjukstart på skolan. Tyvärr blir det mindre bra imorron eftersom det är prov i org&led då och jag blandar ihop alla olika organisationer så får se om det blir tandläkaren eller provet då ;)
Var på 24/7 en sväng också för att kolla hur gymmet ser ut, träffade på Pontus där så vi snackade och kollade på gymmet i kanske en halvtimme. Väldigt mysigt :) Så det blir nog att börja gymma där istället för att träna hemma, är så himla trött på det. Har även övertalat mamma att låta mig träna med 35+ på tkd eftersom det är ett mycket lägre tempo där och mindre chans att jag puschar mig för mycket. Så ska ringa och prata med Sara i veckan för att kolla med henne om det går bra, hoppas hoppas!
Har varit så himla sugen på smoothie nu i flera dagar och eftersom mamma antingen slängt vår mixer eller så har mattias tagit den fick jag till sist knalla över i mina loafers till Emil för att låna en! Så nu ska det bli smoothies för hela slanten ikväll :)
/emma

Don't let the walls cave in on you, We can't live on, live on without you

Måndag idag igen, skulle haft första skoldagen idag men så blev det inte riktigt. Första lektionen var inställd så skulle egentligen börjat 12.15, sen berättade Sandra att Religionen också var inställd så då skulle jag egentligen haft matte 14-15 men eeeeh, det orkar jag inte. Så idag blir det en hemmadag! Ska försöka plugga lite organisation&ledarskap eftersom vi har prov på onsdag.. läste lite innan och HERREGUD vad det är tråkigt! Men med tanke på att jag inte pluggat något hittills känns det ganska orealistiskt att jag kommer börja plugga snart, det kommer sluta med att jag beställer en massa kläder från topshop istället HEHE.
Tycker synd om alla som måste gå i skolan idag.. kan inte vara lätt..
/emma

I like it when you dance for me, 'cause it gets me hot.

Söndag idag, pluggedag. Har suttit med psykologi-hemtentan hela dagen i princip. Men det är skönt att det är klart nu, fick lite hjälp av Marianne också eftersom hon är pyskolog :) Ska skriva klart det snart eftersom det ska in tolv inatt så får jag skriva klart det sista snart.
Annars har inget roligt hänt idag. Förutom att mamma skrämde mig att hon bokat tid till mig för kbt mot min sprutfobi vilket resulterade i gråtande Emma och en skrattande mamma. Snäll min mamma är ibland asså.. hon når nya höjder för varje dag som går.
Är riktigt sugen på att festa också, blev inget i London eftersom vi blev "insnöade" så det var ett tag sen. Om plånboken tillåter blir det säkert nån utgång snart, hade varit nice att gå ut och shaka lite! 
Skolan börjar ju imorgon på riktigt så att säga, men första lektionen är inställd så börjar 12.15 vilket känns helt okej :) Måste bara komma ihåg att äta innan jag åker dit annars kommer jag aldrig klara mig!
Dags att skriva det sista på tentan.
/emma

So you got the looks but have you got the touch?

Tillbaka från London nu! Kom hem två inatt så är lite seg idag, men har ändå hunnit åka inom Lund och fikat lite med My och Sandra. Mysan fyller ju 19 idag så GRATTIS TILL HENNE!
London var riktigt kalsagött. Vi shoppade lite grann, drack lite kaffe, åt lite mat, var lite insnöade, klagade lite på Gatwick och kom hem lite försent. Överlag en toppen, chill resa :)
är så otroligt trött idag så någon större uppdatering blir det inte idag. Ska lägga energin på att samla på mig en massa info till Emmi så vi kan skvallra ordentligt sen :D
/Emma

Don't even talk about the consequences, 'cause right now you're the only thing thats making any sense to me

En liten paus i packande för att uppdatera!
Var hemma hos Sandra igår med Lotta&My :) Vi åt mat (2 timmar försenad mat!), kollade på Juno, käkade chips och dipp och hade en massa tjejsnack! Orkade inte ta bussen hem sen så jag sov hos Sandra så vi fortsatte med en massa snack om killar, skvaller och en massa annat skoj!
Idag har jag skrivit lite PA och lite annat plugg. Har "packat", dvs har skrivit packlista samtidigt som jag kollat på vänner så därför sitter jag och packar just nu.
Ska egentligen fortsätta med det nu, men ville bara slänga in en liten låt :)


Ha det gött!
/emma

Oh you set my soul alight

God morgon allesammans! Har nästan precis vaknat och har bara hunnit äta lunch i princip. Bra där, men men måste sova ut efter nyår!
Firade nyår hos Lotta med massa trevligt folk. Det var en toppen kväll och en undebar början på det nya året. Sov hos Linda sen och igår låg vi bara och sov framför tvn hela dagen, riktigt skönt eftersom ingen av oss sov särskilt länge den natten. Orkar inte skriva så mycket mer om nyår mer än att det var riktigt riktigt bra!
Igårkväll sov jag i princip hela kvällen, vaknade till för att kolla på Harry Potter, men somnade när det var en timme kvar så tur att jag sett den innan. Somnade framför ocenas twelve som gick på tv och mamma väckte mig vid ett idag.. jag var nog tröttare än jag trodde.
Ikväll ska jag&lotta och kanske My hem till Sandra för att mysa lite. Längesen man träffade Sandra så det behövs lite tjejsnack innan London!
London i övermorgon, helt fantastiskt underbart ska det bli :)
Nej.. dags för lite PA..
/emma


RSS 2.0