Dom jävlarna tog oss en efter en..

Såja, lat som man är orkar jag inte uppdatera när jag kommer hem efter midnatt så nu blir det lite snabbt om torsdag och fredag sen taggar vi inför ikväll!!!

Torsdag
Var och klippte mig hos Leifiboy eller rättare sagt Nathalie klippte mig. Vi kom fram till att senast jag klippte mig var det hos henne och det var kanske ett halvår sen så fick lite skäll för det, haha. Mitt hår var verkligen superslitet, hon ville egentligen klippa av typ 15 cm, vilket jag VÄGRADE, så vi kompromisade till 7 cm... saknar mitt hår. Mamma kom och betalade hela kalaset och sen diskuterade vi eventuell färgning/slingning/blekning för att bli av med det gula i håret. Vi kom fram till att jag skulle prova med silverschampoo först och se hur det blev med det annars skulle jag ringa Nathalie så fixade hon det hela :) Verkligen kalasbra, jag kommer slippa mitt gula hår under vintern. Hatar mitt hår när det inte är solblekt, tycker det är så gult och fult! Men det blir toppen denna gången tror jag.
Sedan körde vi hem, åt lite och jag packade alla sakerna för att sova hos Lollo. I helsingborg lyckades jag ta bussen till lollo och hitta hem till henne helt själv! Vi bytte om kanska snabbt och tog oss hem till Kitty där det förfestades lite. Sen drog hela kalaset vidare till nån pub, har ingen aning om vilken, men trevligt var det i alla fall. Vi gick vidare till Villan sen där Sensation white warm-up var, det var jätteroligt. Mycket folk, bra musik och skön stämning. På hemvägen blev det lite kebab inhandlat sen åkte jag och Lollo hem och däckade ganska snabbt i sängen.

Fredag
Vaknade med en "mild" variant på en bakfylla, men ingen Ågren så det var bra. Lollo var söt och fixade ihop lite brunch som vi satte i oss ganska snabbt. Sen fixade vi oss och åkte ut till IKEA och väla för att shoppa en kastrull och lite annat mysigt. Jag älskar fan IKEA! Ett av de bästa ställena i världen helt klart, hade inte bangat att vara där hela tiden haha. Lollo köpte sin lilla kastrull och vi styrde stegen mot väla. Där det köptes lite böcker, block och fika. Sen tog vi bussen hem till Kitty för att prata lite, hämta lite saker och äta äpplepaj. Efter den goda äpplepajen åkte vi hem till Lollo och chillade lite sen packade jag ihop mina saker och tog busse till tåget. Var en ganska stressande resa för först var bussen försenad och sen var tåget försenat, verkligen toppen! Mamma hämtade mig på stationen och vi körde ut till Häckeberga slott där Marianne, Kurt, Jennie&hennes pojkvän befann sig. Längesen man träffade dem, så de var jätteroligt. Det diskuterades skola, psykologi, resor och massa annat roligt. Där åt jag ännu fler efterrätter, blev någon chokladtjohejsan kommer inte ihåg vad det var, men det var gott. Marianne berättad även om hennes kompis som tydligen har en övernattningslägenhet i New York som jag och mina kompisar så gärna fick låna, haha, detta kommer säkert utnyttjas någon gång. Blev även hembjuden till Lysekil över jullovet, ska säkert kunna klämma in några dagar där.
När jag kom hem slog det mig att jag i princip bara ätit efterrätter hela dagen, så det blev lite nattamaud till det nya greys innan jag gick och la mig!

Idag är det Halloween fest på Babe, så jag och massa annat folk ska dit. Först blir det lite förfest hemma hos mig med My, Lotta, Sandra, Emelie, Emmi, Sophie och Jessica. Trevligt, trevligt så nu måste jag nog städa och fixa mig ett par öron till ikväll ;)

Ha en fet halloween!
/emma

How can I decide what's right when you're clouding up my mind

Gårdagskvällen spenderades med Emmi, vi hyrde Ghosts from girlfriends past, tror jag den hette i alla fall. Helt okej film, väldigt söt men inte särskilt djup direkt. En hollywood-film kan man verkligen kalla det. Självklart tjuggades det till filmen, chips och dippa hell yeah! Men det är lov, då måste man tjugga sig för att orka med skolan sen. Sen somnade jag framför tvn som alla andra kvälla på lovet hitills.

Idag smsade Emmi mig vid kvart i tolv och tyckte det var dags för mig att vakna så vi hann med bussen till Malmö. Där shoppades det bara en foundation till mig, men Emmi hade verkligen turen på sin sida hon hittade betydligt mer. Jag letade efter en vit kjol till i morgon med, Sensation white i Helsingborg, men hittade så klart ingen. Sen, helt plötsligt, slår det mig att jag har ju en vit kjol hemma bara det att jag inte vet var den är. Såja så enkelt var det problemet ur världen. Vi käkade lunch på Mando, kalasgott! Fick reda på lite smaskigt skvaller om Staffanstorps folk som jag verkligen inte hade någon aning om, men kan TYVÄRR intyga att det stämmer. Haha, jag sitter här och skrattar för mig själv bara jag tänker på det. Emmi håller nog med mig om att det verkligen är konstigt att det stämmer! Vi tänkte sola ikväll också, men eftersom vädergudarna inte vill som vi så blir det antagligen solning i morgon FÖRMIDDAG. Tjena mittbena på att jag kommer vara vaken när vi går ner till byn. Men jag ska självklart göra mitt bästa för att få lite färg, blond som jag är kommer jag bli jätteblek i helvitt i morgon.

Ska besöka Leifiboy i morgon och klippa topparna lite och prata om eventuell färgning/toning för att försöka hålla håret blondt(läs: ej pissegult) under vintern. Ska även ta med mig en liten lapp om frågor som Sandra har, snäll som jag är.

Ikväll blir det nog bara att chilla sönder, om ingen vill hitta på något som innebär så minimal rörelse utomhus som möjligt. Det regnar och är kallt ute, jag tänker bara gå ut om jag måste. Jag tänker i alla fall tänka på skvallret och skratta för mig själv :) Blir nog att jag sitter vid facebook och sen kollar runt på alla möjliga hemsidor som har kläder och drömmer om ett liv där pengar växte på träd i min trädgård. Jag kan alltid kladda lite på min indiska man som sitter på min anslagstavla numera, han behöver få lite färg på vardagen, dvs. sig själv.

/emma


ge mig håret ? :)

When you gonna realize it was just that the time was wrong?

Gårdagens planer var att helt enkelt chilla sönder framför tvn/datorn och sen kraschlanda i sängen för att sova bort hela tisdagen. Ja, det gick ju som det gick. Jag kollade på alla Taking the stage-avsnitten först och sen kvart i tolv tyckte Hampus att jag skulle joina han, divan och åke en stund så snäll som jag är gick jag med på det. Jag slängde på mig lite kläder och lite smink och susade iväg på mammas racercykel. Vi vandrade bort till McDonalds där dom små liven åt och jag tittade på. Där diskuterades det kampsporter, kastrering, mobilspel och annat roligt :) Vid ett hade dom ätit upp så då började vi vandringen hemåt igen, trött som jag var cyklade jag hem och la mig i min sköna lilla säng.

Vid tio ringer mamma och väcker mig för att kolla om jag mailat rektorn, vilket jag inte hade eftersom jag sov. Hon ringde rektorn och fixade alla problem verkar det, vilket känns skönt. Jag låg kvar och slökollade på tv en stund och sen cyklade jag ner till banken för att fixa mitt studiebidrag. Hann med att köpa med glass hem också, så nu har jag lite mindre ont i halsen i alla fall. Under resten av dagen har jag bara softat sönder. Har varit så himla nice, men börjar dock klättra lite på väggarna nu. Emmi kom på den underbara idén att vi skulle hyra film ikväll, vilket kommer bli mysigt! Har dock ingen aning om vilken film, ingen skräckfilm bara så är jag nöjd för annars kommer jag inte kunna sova eller vara ute när det är mörkt på flera veckor. Men men det löser sig antagligen som allt annat.

Ha en bra tisdags kväll!
/emma

And I'm sick of all my judges so scared of what they'll find



Först av allt ska jag förklara för söta Veronica att Dina är min lilla skäggagam. På denna bilden ser hon dock ut lite som en nyväckt, sur bebis. Hon brukar se snäll ut i alla fall. Och SJÄLVKLART kommer vi nå toppen tillsammans, vi kommer slå blondinbella, kenza, kissie, alex schulman och allt vad bloggarna heter med hästlängder!

Igår var jag först en sväng på Entré med mamma där vi kollade skor och lite smått, blev ingen tröja för mig.. Vi gick förbi ett par fjortisar som pratade i telefon och fick höra denna underbara mening( på eeeeextremt bred skånska): Den tjajen du pratar med nu är inte den tjejen du pratade med på BDB. Man måste bara älska dom små liven när dom förgyller mina dagar och ger mig ett gott skratt, annars är dom inte särskilt älskvärda.
Var nere och kollade på träningen igår, första gången på evigheter känns det som. Pratade lite med Daniel om knän, träning, kanelbullar och andra roliga saker. Sen vandrade jag och Filli hem till henne i mörkret, där vi åt kanelbullar, läste bloggar, kollade på youtube-klipp och allmänt nördade oss. Men roligt var det, inte igår man umgicks med den bruden. Vid halv ett cyklade jag hem i mörkret och lyssnade på kings of leon under tiden, faktiskt ganska mysigt.

I morse blev jag väckt av en jävla telefonförsäljare efter sju timmars sömn. Jag hatar dom, finns inget värre sätt att bli väckt på. Sorry Sandra, men jag kan tyvärr inte älska dig om du någon gång ringer och väcker mig! Gick och la mig direkt, men insåg att jag inte kommer kunna somna om igen var alldeles för arg för det haha. Så jag gick upp och gjorde frukost och kollade på Charlie's Angles 2 lite sådär halvseriöst. Den är verkligen dålig den filmen, ångrar mitt beslut så här i efterhand, men den som inte dödar dig gör dig som sagt starkare så jag hoppas på det bästa.

Får se vad som händer ikväll, hade gärna stuckit ifrån huset ett tag men har lite feber och ont i halsen så tror inte det är någon bra idé. Vilket suger. Måste maila rektorn och magnus och hoppas att jag får hoppa av annars är det fan krig!

Ha det bra!
/emma

guetta+glasbit i foten+fyra timmars sömn+högskoleprovet

Fredag
Försökte få tag på rektorn för att fixa det med engelskan, men som vanligt med min tur så var rektorn upptagen från 12 med rektorskonferens hela dagen... toppen, verkligen.. Fick inget gjort på hålan mer än att snacka skit och få min choklad uppäten av Jonathan.

När jag kom hem så sov jag och kollade på det nya Greys, gillade det skarpt! Trodde först jag hade missat det förra avsnittet, men efter ett tag fattade till och med jag att det var så avsnittet var uppbyggt. Vill inte avslöja för mycket för dom som inte sett det än. Sen vid fem stack jag till Mattias lägenhet i malmö och duschade, sov och kollade lite på tv. Sen vid sju gick jag ner och mötte My och Lotta på värnhem så gick vi och köpte mat, sen började vi så smått peppa. Gick ner och mötte Sandra lite senare, när vi kom tillbaka började peppandet till max! Det byttes kläder, lektes 'jag har aldrig'( egentligen ingen poäng eftersom vi vet i princip allt om varandra, men lite nytt kom i alla fall fram), lektes 'fördommar', dracks vin&cider och pumpades Guetta. Vid trio tog vi taxi bort till Slagt och tänkte ställa i den "lugna och sansade kön". Ja, den planen höll inte särskilt länge. De hade satt riktigt klena kravallstaket och hade gjort kön typ två meter bred, väldigt smart.. Efter typ 40 minuters knuffande, slagsmål och köande kom vi äntligen in och började peppa ännu mer. När äntligen Guetta började spela fick folk panik, vilket var mindre kul. Folk tappade sina glasflaskor, mobiler och trillade. Mina fötter ser en aning emo ut för tillfället, har ett antal skärsår i dom. Lyckades på något vänster få in en glasbit i trampdynan (Y) Efter ett tag lugnade folk sig och det blev riktigt nice! Tyvärr var jag tvungen att åka vid kvart över två, skulle upp tio i sju och skriva högskoleprovet på lördagen nämligen. Men det var riktigt nice musik han spelade!



Lördag
Idag gick jag runt som ett spöke på morgonen och åt frukost i bilen på väg till skolan. Anna var snäll och duktig som körde mig&Glenn till provet. Var på katte vid åtta och det var nog den stelaste stämningen ever där. Skrev proven och under rasterna pratade jag med olivia, malin och lite annat folk :) Såg dock bara linda på morgonen, sen försvann hon.. Vi åt lunch på Bk och det var en gudagåva. Finns inget bättre att äta när man sovit fyra timmar, är bakis och måste skriva prov 8.30-16.20. Skrev klart alla proven sen hämtade mamma mig och vi skulle egentligen kört till malmö och hämtat alla grejerna i lägenheten men det glömde hon tydligen bort, åkte och handlade mat istället. Kollade svaren på hp när jag kom hem, fick 72 poäng. Helt okej med tanke på att det var första gången. Till våren ska det banne mig bli 2.0! Eller ?
Fick ut den jävla glasbiten ur foten efter en halvtimmes blod, svett och tårar. 0.5 cm var den lille glasbiten, men ONT gjorde det. Kunde inte gå på foten på hela dagen, Olivia kan säkert intyga hur konstigt jag gick ;)
På kvällen chillades det sönder med cuacamoledippa, popcorn och dåliga program på tvn.

Söndag
Sov elva timmar denna underbara natt, nu är jag alltså levande igen och fit for fight! Idag ska jag in till lägenheten i malmö och städa lite efter oss, slänga kartonger och ta med alla kläder, högtalare och vin det finns kvar. Blir säkert en liten runda på Entré sen med mamma, ska försöka fjäska till mig en tröja eller något annat:)
Är ruggigt sugen på B&J också, icke bra! Ska försöka träna lite idag, har en massa överskottsenergi, får se vad som händer resten av dagen.

Ha det bra!
/emma


Sömnbrist?!

Jag blir verkligen en hemsk människa när jag sovit för lite. Sovit i två timmar idag av och till efter skolan, och varje gång något väckte mig blev jag förbannad. Förstår verkligen inte hur jag kan bli så tvärsur bara för någon väcker mig, även om jag bara sovit i fem minuter. Sen är jag så dum så jag låter det gå ut över folk och saker som egentligen inte har med min sömn att göra över huvud taget. Kanske dags för en anger management-class snart, haha, innan jag går för långt. Har fortfarande inte sovit ut efter Bryssel, vilket inte är särskilt smart, beror antagligen/förhoppnings vis på det. Men nästa vecka är det lov och då ska det sovas som om det inte fanns någon morgon dag!
Glömde nästan att ta min tablett i morse vilket resulterade i att jag fick ta bussen från stationen istället för rundan, men det var ändå ganska skönt att gå en stund i kylan till bussen. Hatar verkligen att ta mediciner, mår dåligt av det. Kanske är bra för jag tar inte tabletter i onödan, men som nu när jag ska äta det i en vecka är det mindre bra. Usch, pratade med skolsköterskan om svininfluensansprutan idag, för att sammanfatta det hela lugnade den kvinnan inte ner mig för fem öre, hon gav min panik bara med bränsle. När jag berättar för henne att jag har en ritkigt svår sprutfobi tittar hon på mig, skrattar lite och säger" ja men då får vi väl göra något åt det,haha". Kan människan någon gång fatta vilken fobi jag har. Börjar hyperventilera utav bara tanken på det.
Nej usch vilket demprimerande inlägg detta blev. Guetta på fredag ju och högskoleprovet dagen efter. Ska göra mitt bästa för att inte somna på någon del!

Nu är det dags att sova. god natt!
/emma

I am going away for a while, but I'll be back don't try to follow me


Finns inget som är så mycket min och Annas humor som detta! Skulle i så fall kunna vara Tomten är far till alla barnen, det är en klassiker.

Idag har inte hänt så mycket mer än att Lotta och Viktor lyckades trilla med Mc:n när den stod stilla... får väl höra mer om den historien om Lotta kommer till skolan imorgon. Dom mår som tur är helt okej, inget brutet eller så även om Lotta måste gå med kryckor. Hoppas bara hon blir bra till fredag, för då smäller det gott folk! Vi får be en stilla liten bön till guden som inte existerar så att Lotta blir bra och kan dansa hela natten lång :)
Jag har varit väldigt duktig idag när jag kom hem från skolan. Ha fixat internetbank och varit och hämtat mitt leg så jag säkert kommer in på fredag. Men det ser verkligen inte ut som mig på fotot, liknar mer än tjock, missnöjd tio-åring som precis har fått dagens fett- och sockerranson, men tyckte det var för lite. Så länge jag kan komma in på det när jag går ut och jag kan använda det när jag betalar med mitt kort så är jag nöjd antar jag. Det är ju inte så att jag kommer ha detta i fem år och folk kommer tro jag är knäpp som går runt med det, eller nej så var det visst inte.. ?
I morgon är det skola 8.15-10.55! Religion och sen psykologi, så två väldigt chill lektioner så jag kommer inte klaga idag heller. Ska gå till Engelska C läraren med My och förklara varför vi har hoppat av kursen, även om det inte är klart att jag får det än. Måste gå in till rektorn och skälla på henne lite om hon inte låter mig hoppa av. Får jag inte det så är det, enligt mamma, dags för plan b; att fråga om jag får tenta av kursen, funkar inte det så gäller plan c; att sätta kursen som utökad och gå inte på en enda lektion, men funkar då inte någon utav dessa planer så får vi fixa det på något annat sätt. Kanske lite bombhot eller något, tar gärna emot olika finurliga idéer :)

Nej nu ska jag krascha framför tvn med en clementin och en liter saft!
/emma

Tisdag



Herregud vad syven kan gå mig på nerverna ibland! Jag&Anna går lugnt och sansat in på hennes rum för att ordna så jag kan hoppa av Engelska C, vilket jag i princip redan gjort eftersom läraren inte ropar upp mig längre. Så får jag till svar att "det är alldeles försent att göra detta nu. Detta skulle du gjort för flera veckor sen". Ursäkta mig, men det var du som var sjuk hela veckan innan vi åkte till Bryssel kanske därför jag inte kunnat fixa det innan?! Det verkar helt klart som syven och de som jobbar på expeditionen har något emot elever eller så är det bara mig eftersom de gör det knappast lättare för mig!

I alla fall så var det fritt arbete med projektarbete idag på marknadsföringen. Jag&Anna letade info till vår broschyr och lite smått och gott. Fritt arbete på religionen med seminariefrågorna. Har med andra ord varit en chill dag. Mötte upp Adde efter skolan och gick och käkade lunch eftersom båda var ganska hungrig. Åt faktiskt ris för en gångs skull, sker inte så ofta. Av någon outrgrundlig anledning har jag sjukt svårt att äta ris, det är något med lukten som gör sätter igång illamåendet i mig. Men det klart, blir jag bjuden på det hemma hos någon äter jag det!
När jag sedan kom hem bar det iväg till IMC direkt för att kolla knät hos Jonas. Han är så himla bra, skämtar bort all nervositet och hans lille vovve är bara för söt! Han upptäckte en misstänksam miniskskada, dock blev han lite arg på de som opererade mig för lite mindre än två år sen eftersom dom tog in kameran precis vid minisken. Hur dom lyckats missa att det är där det gör så obeskrivligt ont förstår varken han eller jag. Det här med miniskskada suger ganska rejält, det betyder att det inte finns en enda liten chans att jag får träna Taekwondo eller någon sport med samma tempo på ett bra tag! Jonas skällde lite på mig när det kom fram att jag inte använder mina inlägg alls, så får väl försöka lägga Conversen på hyllan ett tag och leta upp ett par skor som jag kan ha de i. Som tur är måste jag inte ha de hela tiden, räcker med att jag har dom på vardagarna så på helgerna slår jag klackarna i taket utan dåligt samvete! Fick även lite "knämassage" eller vad jag ska kalla det, herre min jesus vad ont det gjorde. Det gick ut på att han tryckte på alla ställen jag hade ont i en kvart. Visst det gjorde inte lika ont efteråt, men jag blev riktigt kallsvettig av smärtan under tiden. Inget jag rekomenderar direkt, eller egentligen var det ganska bra eftersom jag slapp smärtan ett tag efteråt. Fick i alla fall lite sjukgymnastiksövningar att göra med ett gummiband och ska äta antiinflammatoriska tabletter så jag ÄNTLIGEN blir av med svullnaden i knät. Förhoppningsvis fixar det sig snart, orkar inte med detta längre vill kunna träna som vanligt igen. Jag klättrar på väggarna här hemma utav överskottenergi, mamma kastar nog snart ut mig p.g.a det haha. Jag vill kunna gå ut och springa, kunna träna ordentligt, kunna gå utan att få ont, till och med kunna sitta ner en hel lektion utan att få ont när jag reser mig upp. Men detta fixar vi nu, en gång för alla!

Det är en dag imorgon också, så snart ska jag joina min övermysiga kudde( som Anna för övrigt hatar :( ) och läsa några sidor i svenskaboken. Det är en chill dag imorgon, i och med att de har ändrat vårt schema och vi inte har någon naturkunskap imorgon går jag bara 08.15-11.55 helt okej dag med andra ord. Sen är det dags att peppa upp inför fredagen, david guetta står på schemat och förhoppningsvis förfestande i mattias lägenhet så vi slipper åka in typ sju timmar innan :)

Nu ska det pumpas mysmusik och borstas tänder, ha det gött gott folk!
/emma

skjut mig


Jag pallar inte med att alla jag tycker om turas om att vara ledsna eller nere! Känns som att all glädje som borde finnas i livet och fanns innan bara försvunnit, försvunnit i takt med att skolan fortsätter. En ruggigt bra lösning hade varit att låta oss stanna hemma, pumpa the killers, kolla på film, träna och äta massor av glass. För man orkar inte med hur mycket skit som helst. Jag försöker vara positiv för jag orkar inte gå ner i den negativa stämningen igen, har inte energin för att ta mig ur det nu
.
Jävlar vad emo detta blev nu, haha, Emma kan om hon vill verkar det som!
Ja, vad har annars hänt idag.. fick tillbaka matteprovet. Enligt Anne skulle jag vara nöjd, vilket känns konstigt med tanke på att jag hade en del fel. Och dom hade ändrat vårt kära schema också, utan att tala om oss. Så vi stod lydigt kvar och väntade på Alf som aldrig kom eftersom lektionen var framflyttad 45 minuter. Härligt! Istället för 1,5 h håla har vi 40 min lunch innan religionen och 40 min efter, nej men det blir ju ingen stressig lunch...?
Sandra fyller 18 i dag! WIHO! Firas på fredag med att gå på David Guetta, ska bli kalasnice! GRATTIS TILL HENNE<3
Något mindre nice lär det vara dagen efter, då lilla jag ska vara på Katte 08.30 och skriva högskoleprovet. Det kommer säkert gå jätte bra(eller? ).
Sedan har vi LOV! åå det ska bli så obeskrivligt skönt att slippa skolan och allt ett tag i alla fall. Fast det lär nog bli lite pluggande under lovet, slipper dock att gå i skolan och kan sova länge<3

Nej nu kallar tvn eller någon bra film på mig och lite fruktsallad!
Ha det!
/emma

Uttråkad!

Jag har nog aldrig varit så här uttråkad i hela mitt liv! Och folk som känner mig borde veta att jag ganska lätt blir uttråkad och hela tiden måste göra något, men jag har redan kollat på alla serier jag följer och kollat klart på FAME. Jag förstår inte vad folk gör med all sin tid när man inte har något att plugga. Herregud nu låter jag som om jag älskar skolan och att det är det enda jag tänker på, vilket verkligen INTE stämmer. Plugga är något av det värsta som finns, men om man blir uttråkad kan man alltid plugga lite. Skit samma, borde väl egentligen inte klaga på att jag inte har något i skolan nästa vecka. Faktiskt riktigt skönt, som ett litet minilov kan man tycka!
I alla fall gårdagen blev inte riktigt som planerad. Bestämdes ganska hastigt att jag skulle följa med Emmi till Carlssons trädgård och dansa nån timme. Blev dock lite längre än nån timme, stannade nästan tills dom stängde. Haha, mina planer på att sova ut gick inte så bra direkt. Blev dock en ganska nykter kväll jämfört med fredagen. Faktiskt ganska roligt där, men det var helt sjukt kallt! Två killar från polhem som driver det som sitt PA ju, en riktigt bra idé måste jag säga. Finns väl inget ställe i Lund annars?
Sitter just nu och kollar på laptops, hade inte bangat en söt liten sak. Min kära stationära dator har ju några år på nacken, fyra för att vara exat och har kraschat tre gånger. Av någon okänd anledning sitter jag och kollar på vad dom kostar i dollar, som om Mattias skulle köpa en dator till mig nu när han åker till Las Vegas och New York nästa vecka. Tjena mittbena på det! Men om någon vänlig själ därute vill bidra till ett köp tar jag gärna emot donationer :)
I fredags köptes det även biljetter till Davig Guetta på slagt. Ska dit med My, Sandra och Looooodde. Jag kommer tyvärr inte stanna tills dom stänger, har högskoleprovet dagen efter. Kommer ändå inte söka till universitet med resultatet jag får i år så känner inget större tvång att stanna hemma och sova hela kvällen innan. Får ha med mig en liter kaffe så fixar det sig säkert.
Nej usch, nu måste jag nog städa rummet och lyfta ut träningscykeln som bott här nån månad, Dina gömmer sig bakom den hela tiden så jag har ingen koll på henne längre.. vet ju aldrig vilka hyss hon hittar på.


På fredag så smäller det

in the dark of the night i can hear you calling my name

Kings of leon - revelry har varit dagens låt, eller ja veckans låt om man ska vara ärlig. Den är så en riktigt favorit just nu och funkar alltid att lyssna på efter en kväll/natt med lite mycket drickade, dansade och slagsmålshot. Gårdaden var väldigt rolig! Var på Crown med Emmi, Sophie+ hennes pojkvän och hans kusin. Till en början kom jag inte in eftersom det, enligt vakten, " inte var jag på bilden". Nej men tjena mittbena, jag flög hem med det passet från Bryssel i torsdags, men blir inte inssläppt på Crown. Efter lite utfrågning om födelseort, jämförelse av längd och underskrift kom jag till sist in! Så vi dansade och sjöng och hade allmänt roligt, det roligaste var dock när en tjej som dansade som en strippa fick sig en liten match ;)


min lilla jacka :)
Idag har det varit en ruggigt seg dag, har varit en sväng på Burlöv och köpt mig en didrikson vinterjacka i alla fall. Gillar när mamma kläder jag gillar, haha. Annars har jag bara sovit framför tvn i några timmar och käkat popcorn, mina planer att träna idag kommer nog inte att genomföras ska bara sova ikväll! Måste sova ut efter Bryssel och efter gårdagen, sov nog bara 6-7 timmar inte okej.

Bryssel då, det var trevligt kan man säga. Bodde i trettonbädsrummet med vissa av tjejerna i klassen. Kul att bo och umgås med folk som man vanligtvis inte umgås så mycket med. Att kunna prata om kvällarna och jämföra problem är alltid kul att göra med alla tjejerna! Det var en mysig resa som innebär mycket gående, galonklädda madrasser och kuddar, oätligt frukost, roliga stunder med roligt folk och en massa mer som jag verkligen inte orkar dra upp här. Kan säga så mycket som att Budapestresan var roligare, denna resan innebar mest att inte försöka somna på olika föreläsningar och en massa jobb till projektarbetet.

Nu är det inget jobbigt kvar i skolan fram till lovet vilket känns som en fucking himmelrike! Jag har ingen aning om vad jag ska göra med all min fria tid nu, är van att sitta och plugga från typ fyra till tio :) Men man ska verkligen inte klaga, det är superjobbigt när perioderna där alla lärare vill ha prov/inlämning kommer.

Nej nu jävlar ska jag äta mat! Är sjukt hunrig av någon anledning, men kanske lika bra att bunkra upp eftersom faser där jag knappt äter kommer lite då och då.

ha det gott


Utgång!

Utgång ikväll med Emmi, Sophie+hennes pojkvän och hans kompisar. Haha är sjukt megatrött sedan Bryssel så kommer nog bli en "lugn" kväll.. får väl se hur det går med det!
Uppdatering efter Bryssel kommer imorgon skulle jag tro, efter jag vaknat och orkar ;)
PUSS

Bryssel

Om en timme ska jag vara hemma hos Anna med min väska som då måste vara färdigpackad.. Ja får väl se hur det går med det, har iallafall packat ner alla kläder vilket är en början. Jag har fortfarande inte bestämt mig hur jag ska göra med lunchen om jag ska köpa där eller ha med mig, men med tanke på hur lat jag är kommer det med största sannolikhet sluta med att jag köper mat på Kastrup. Känns som ingen är riktigt taggad över Bryssel eller i alla fall inte lika taggade som inför Budapest, men det löser sig som allt annat säkert.
Usch nej nu blev jag helt hemskt stressad, jag har inte packat klart än eller klätt på mig, detta kommer sluta med att jag kommer till Anna i min handduk och lite kläder i en påse :) haha jag orkar inte åka..
Jaja, kisses&hugs, ni får sakna mig bäst ni vill jag kommer hem på torsdag i vilket fall som helst!

London calling




den fjärde januari bär det av till London med Lullsi!!!! Allt är bokat är klart och klart, i ett område nära centrum så det är niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice. nu ska det shoppas 'til we drop.


Lakan eller inte lakan?


Den stora frågan för tillfället är ifall lakan ska med till Bryssel eller inte, känns lite surt om man kommer dit utan lakan och det behövs eller om man har med sig lakan i onödan och tar upp massa jobbig plats i väskan. Eftersom jag inte ens är i närheten av att börja packa än så gör det inget om den frågan är utan svar ett tag till.
Borde egentligen börjat packa redan, är ganska körd ifall något måste tvättas så håll tummarna för att alla är nytvättat! Känns som det bara är att sätta igång med packlistan, annars kommer jag aldrig hinna till Lollo kommer ikväll. Boka Londonresan ikväll och mysa :D Vill ni hänga med till London är det bara att säga till så går det säkert att ordna!
Var och fixade allt möjligt innan till resan, det blev bl.a. en tidning, paraply, pengar och lite underkläder. Alltid bra att shoppa när mamma är med, får det man vill gratis haha.
Känns som man snart får ringa Sandra och skriva av hennes packlista för än så länge har jag bara

  • byxor
  • kavaj
  • tandborste

detta kommer bli kalasbra!


Now I'm falling asleep and she's calling a cab...


Mrfuckingbrightside
är rent knark. Finns inget bättre låt som passar in oberoende av vilket humör man är på,  riktigt härlig att sjunga med i också! Ska nog bara pumpa the killers när det är träningsdags sen. Reahbträning på en fredag<3

I morse kom kära lilla Anna inom mig innan skolan och vi diskuterade allt från loggböcker till kläder till knark under tiden jag gjorde mig i ordning. Fick min loggbok med små instruktioner till nk-provet efter lovet. Finns ingen bättre känsla att ha ett helt lov till att plugga på ett prov.. eller nej?
På psykologin gjorde vi inte så mycket, försökte nog ha en seriös lektion men det slutade med några oseriösa youtube-klipp :) Sen var det långlunch som spenderade med Sandra och Emelie. Väldigt roligt och intressant, fast slutet på den hålan var nog ett väldigt fint moment för mig och Sandra. Behöver inte nämna vad vi gjorde men det innehöll varma vätskor, haha!
På svenskan var jag inte med i början utan var tvungen att springa runt på katte och försöka fixa mitt betyg eller hoppa av engelska c. Men eftersom syon varit sjuk hela veckan och den extremt jobbiga och uppkäftiga lilla damen på expeditionen har vägrat hjälpa mig varje dag jag pratat med henne( fått höra " men det kan ju inte jag hjälpa dig med!" hela tiden) slutade det med att jag brakade in i Magnus rum och bad om hjälp! Han tyckte jag kunde pratat nv-rektorn.. jag tänkte verkligen inte gå tillbaka till expeditionen efter min senaste deabtt men den lilla damen direkt så jag skrev ett fint litet brev till syon/rektorn där jag så sansat det gick förklarade varför jag inte kunde ha valt till utsatt tid. Haha, kommer säkert få ett samtal från dom i Bryssel där dom lackar på mig eller slutar det med att dom kommer bestämma åt mig.

Skrev klart och skickade in mitt caset igårkväll vilket känns underbart! Blev faktiskt nöjd med det och hoppas på att det kan väga upp provet som gick asdåligt, får hoppas på det bästa :)

Londonresan i januari kommer bokas under helgen och det ser ut att bli så sjukt underbart nice som det bara kan bli. Än så länge ligger boendet och flyg tur/retur på 1424:- /person om vi blir fyra pers. Man ska nog inte klaga känns det som :) Shopping, myspys och leva står på schemat än så länge, ska nog hinna med någon alkoholhaltig dryck också om vi hinner ;)

Nej nu är det dags för lite träning sen ser vi vad som händer efter det, händer säkert något annars är det Emma som somnar framför fame eller någon annan film.

Jobba med case? Nej tack!

hihi, tycker om dig. du är bäst <3


hihi tycker om dig, du är bäst <3

EPIC

Ja, det förklarar väl min fina dag.. Gick upp 0515 idag för att mönstra, vilket är en bedrift i sig. Jag kommer fram till huset där man ska mönstra och sätter mig ner för att göra det första provet, går verkligen asbra. Känner att "jaja, men detta kan jag, kommer gå jättebra idag" men nej. Jag hamnar hos sjuksköterskan direkt efter mitt prov som pratar om mitt knä och det hela slutar med att hon skickar in mig till läkaren som säger att jag verkligen INTE kan fortsätta mönstringen. I och med att läkarna inte kommit på vad det är för fel på mitt knä så har jag inte fått någon diagnos och har man inte fått det kan man inte mönstra. Kul dag med andra ord! Kom hem för nån timma sen och har ätit och så, nu ska jag skriva klart caset! Wiho, detta kommer bli jätteroligt.. eller nej. Ett helt case där allt är på engelska som bygger på ett kapitel som vi inte gått igenom. Inte mycket att klaga på egentligen, bara att göra det antar jag. På universitet lär det inte bli enklare så varför klaga nu? :) Får pumpa lite bra musik under tiden så går det säkert lättare. Idag ska jag, förutom skriva case, träna och städa lite. Och sooooooova! Är så ruggigt trött, nästan bud på att ta en liten tupplur innan jag sätter igång för att vara på topp.

Just det, jag&lollo har kommit ett steg närmare London! Har kommit fram till att det är bäst att åka i början av januari då Lollo inte har så mycket att göra och jag knappt börjat än. Vilket blir perfekt med tanke på rean och att det mest lär bli pengar i julklappen, dvs. allt ska shoppas upp i London, ska inte ha ett öre med mig hem. Om jag så måste köpa massa böcker eller filmer till mamma och mattias för att bli av med allt, ska det ske! Jag klarade det ganska bra sist vi var i London, hade med mig 300:- hem. Men denna gången ska verkligen allt shoppas upp :) å vad jag längtar!

/emma

Mercredi!

Onsdag på franska så folk vet ;)

Var på arbestförmedlingen med Anna och Olivia idag och intervjuade Annica där. Det gick jättebra och smidigt, hon var väldigt trevlig att intervjua. Så nu har vi lite mer koll på hur det går till med a-kassan, arbetsförmedlingen och sånt. Känns som vi kommer någonstans nu, en intervju idag, en i Bryssel och förhoppningsvis ytterligare en i Bryssel om idioterna som jag mailat svarar någon gång.

Fick tillbaka Organisation&Ledarskaps-provet idag. Kunde inte få mer än vg på provet och fick vg- så jag är väl ganska nöjd, det var ett lite konstigt prov. Kändes som att bara man motiverade svaren så var det rätt, vilket gör det svårt att veta exakt vad hon är ute efter. Haha, klassfoto idag med. Vi kan verkligen inte vara en lätt klass att fotografera, slutade med att dom fick skrika på oss ett antal gånger för vi inte stod stilla eller var tysta.  Men jag tycker om oss ändå :) Fick stå längst fram i år igen.. inte det bästa stället att stå på direkt, hade hellre stått i mitten men vad ska man göra åt det nu, kan alltid hoppas på det bästa! Lämnade in lappen om vaccinet mot svininfluensan idag, kryssade i ja men får se hur det blir i slutändan. Jag är verkligen rädd för sprutor, börjar hyperventilera bara utav tanken på två sprutor med tre veckors mellanrum.. Men men, som allt annat så löser väl sig det med :) 

Ska till tåget om en halvtimme, ska sova hos mormor inatt för att imorgon åka till kristianstad och mönstra! Är nervös inför styrketestet. Jag har nästan ingen styrka i armarna, inte direkt det man satsar på när man tränar Taekwondo. Cyklingen kommer förhoppningsvis gå helt okej, precis som det andra. Fast, haha, läkaren kommer nog inte gilla mitt knä, det mår inte så bra för tillfället. Pushade mig nog lite väl mycket igår när jag tränade, small till i knät så jag fick dölja mitt haltande för mamma resten av kvällen.
Nu ska jag packa ner alla saker jag ska ha med mig i morgon, skrev av Tims fina lilla packningslista så den är toppenbra! :)
Önska mig lycka till!

/emma


Tisdag

Provet idag i Religion gick väl sådär. Inte så lätt att svara på frågor man inte förstår och läraren vägrar förklara mer "eftersom då blir det för lätt". Fina lärare det finns ibland, ute efter att sätta dit oss på proven istället för att hjälpa oss till ett bra resultat..
Kvällen idag består av att plugga matte och skriva lite case eller ja, försöka skriva case. Inte det lättaste när allt är på engelska, men det är bara att suck it up. Fick lapp idag om vacination mot svininfluensan. Verkar som de flesta ska ta den, men jag vet hur det blir för mig. Är livrädd för sprutor och det känns inte som denna influensan är mycket värre än annat, men får se vad mamma kommer säga om det. Om inte annat får jag utnyttja att jag är myndig och egentligen inte behöver bry mig om vad mamma tycker i detta.
Vi har äntligen fått en intervju i Bryssel!! På LO på onsdagen klockan 15, känns jättebra. Nu ska jag bara maila snubben på arbetsförmedlingen i Bryssel och tjata lite på honom. Vi har även en intervju i morgon på arbetsförmedlingen här i Staffanstorp, så gäller att skriva alla frågor ikväll. Plugg-kväll med andra ord, inte så jättehemskt. Tråkigt att det har kommit ett nytt Gossip Girl avsnitt och House som får ta smällen..

Dags att plugga matte nu!
Peace
/emma

Lägg dig ner och sov lillasyster!


Kents nya låt Töntarna går varm här hemma hela dagen, eller ja ända sedan filli ringde mig och sa den underbara nyheten att den 14 mars invaderar emosen och vi Malmö arena för att se Kent live. För tredje gången, tredje gången gilt som det heter så jag hoppas på en riktigt bra konsert. Ska inte klaga dom andra två har helt klart levt upp till förväntningarna! Om det är någon som leverar live så är det Kent, alltid. Fast Erik Hassle är inte fy skam live, inte the killers heller för den delen. Men usch&fy&blä för Kings of Leons konsert på Hultsfred, inte den bästa direkt. Pågarna var både fulla och höga, ingen bra kombo om du ska stå på en scen och sjunga textrader rätt och fint.
Kent den 14 mars. Skriv upp det i kalendern. Då är jag inte hemma vill jag tala om.

Jag och Lollo har tagit tag i planerna om London i vår nu! Wii! Anna och Lollos kompis kitty följer nog också med, ska bli underbart. Hälsa på Gabbe ska självklart göras det med, den lilla tönten har ju flyttat till London som utbytesstudent. Och från vad jag förstått är det inte helt fel att bli bjuden på drinkar hela tiden, lite mer fel är det att bli tvånglad på toaletter haha. Så ut och festa med Gabbe, shoppa satan på dagarna och leva livet är målet. Blir inte en hel vecka, snarare fyra-fem dagar beroende på hur Lollos föreläsningar ligger. Jag ger upp skolan för London helt klart! Behövs bara ett jobb nu för att få det att gå ihop helt. Snälla mamma erbjöd sig att betala denna resan också men hon betalade hela resan till London över nyår och båda resorna med skolan. Vill inte snylta på henne, känns otacksamt när jag inte ger något tillbaka mer än några filmer eller böcker från resorna. Men men, det löser sig som allt annat. ( dags att starta om töntarna..) Men finns inga jobb till mig som kan jobba lite då och då och min arbetserfarenhet är verkligen inget att hänga i julgranen! Om det verkligen krisar får jag sälja min själ till Online ett tag eller något... Även den bäste kan gå över till mörka sidan!

Idag var det då KU-dag vilket betyder ledighet för eleverna. Fast så mycket ledighet har det inte blivit, mest en massa matte att räkna och religion att läsa. Att jag inte läst så mycket religion är sedan en annan sak, får läsa det innan jag går och lägger mig. Jag har fått tid på IMC vilker är riktigt bra, så får dom kolla upp mitt knä och förhoppningsvis finna någonslags lösning så jag kan få komma tillbaka till träningen!
På torsdag blir det ingen skola för Emma utan då ska Emma befinna sig i Kristiand 0800 för att mönstra. Sover hos min lilla mormor (ska tvinga henne att göra köttbullar till mig) på onsdag så jag slipper gå upp fem på morgonen. Jag är så nervös, kommer gå jättedåligt på styrketestet! Kommer knappt kunna lyfta stången över mina knän, har verkligen INGA armmuskler. Det är ett under att jag kan ens lyfta ett glas.

Dags att besöka lilla sängen och läsa religion!

Peace out!/emma


Helgen!

Lördag:
Gick upp tidigt efter en allmänt sjuk dröm, haha men nice på nått sätt ändå, länge sen jag drömde så konstigt. Sen åkte jag, mamma&mattias upp till mormor och käkade lunch där med släkten och var lite social. Det diskuterade fylla, fester, fjortisar, knarksmuggling och annat smått och gott :)
På kvällen käkade jag på Romana med Lotta, My och Linda. Både smaskigt och mysigt. Efteråt blev det ganska mycket prat om att lugna ner Lotta och räkna antal timmar! Senare på kvällen kraschade jag framför tvn och somnade ganska tidigt, vilket var riktigt skönt.

Söndag:
Ojoj, vilken pluggdag detta har varit. Pluggat matte hela dagen i princip så det har pumpats the killers, kings of leon och mys-musik hela dagen. Har även hunnit med att äta en och annan kanelbulle idag. Kanelbullens dag ju! Kräng på, säger jag! Nej, säger magen.. :( ätit för många, så asont i magen just nu (Y)
Har även varit ute en runda med emmi då det har skvallrats mycket och snackats skit om folk, haha, så man har fått lite uppdrag att fullfölja nu ;) Ska nog nanna kudden ganska snart, är jättetött konstigt nog. Plugga hela dagen står på schemat imorgon efters om våra kära lärare tycker att vi måste hinna med minst en sak i varje ämne innan vi åker till bryssel om en vecka.. hej inget liv :D

Nu är det fredagsmys..

Skolveckan är avslutad!! Sista provet för veckan idag, psykologi. Gick väl helt okej, svarade nästan på allt men herregud vilken skrivkramp jag hade efteråt. Sen var det att vandra tillbaka till katte från svane för att käka lite, men först stå under taket och vänta på att det skulle sluta hagla/ösregna.
Efter NK:n tog jag bussen hem och ska snart börja skriva min svenska, en artikel om teodicéproblemet som ska in 23:59 ikväll. Sen är det dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör... :)

Och jag har en affisch med Erik Hassles autograf vilket är ruggigt nice, guden nummer ett!

Peace!


Nice

Precis dött på träningscyklen och tränat lite annat diverse eftersom käre Daniel tyckte jag skulle hålla igång inför en eventuell comeback till tkdn, så inget slappande här inte! Sen är det ju mönstring på gång nästa vecka, inte för att jag vill göra lumpen, men gillar att pressa mig själv :)
Matte står på schemat nu, lika bra att räkna undan lite. Sen ska jag krascha i sängen för att plugga psykologi.

Vann även fyra kanelbullar idag på lunchen när vi spelade poker och skitgubbe i matsalen. Aah, man är väl en naturbegåvning..

Peace!

ÅTERUPPLIVAD!

Ja, bloggen från i april blev då återupplivad idag! Vad har hänt sen jag bloggade sist då

  • 18 - Har fyllt 18, vilket är riktigt skönt! Har hunnit med några utgångar och några drinkar sedan dess, ska inga klaga. Körkortet ligger fortfarande på is, måste det kursen först..
  • Hultsfred - Har sett the killers, kings of leon, regina spektor, erik hassle, the sounds, m.m.  live och det var så himla obeskrivligt nice! Lätt någon festival nästa år
  • Taekwondo - Slutat träna TKD p.g.a att mamma förbjuder mig att träna det innan vi har kollat upp vad som sker i mitt knä. Lite tråkigt, men vad ska man göra. Har gått från att slåss och sparkas tre dagar i veckan till att inte gjort det på 5 månader...
  • Kompisar - Blivit bra kompis med fina människor under sommaren!
  • Skolan - Har slutat tvåan och ÄNTLIGEN börjat trean. Sista året!!!

Har hänt en massa annat men det skulle ta för lång tid att räkna upp allt..

Egentligen är detta inte den bästa tidpunkten att återskapa bloggen, har verkligen ruggigt mycket att göra i skolan, massa prov och inlämningar nu innan vi åker till bryssel med klassen på söndag nästa vecka!

Dags att återgå till Sigmund Freud, psykodynamisk -och inlärningspsykologi <3

/emma


RSS 2.0