Det är okej att spåra ur

Nyår idag, får bjuda på en liten årsresumé som de flesta andra också gör:



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut
? Haha, på fyllan har det väl hänt en hel saker som vanligt. Blev ju buren hem efter min student.. inte my proudest moment direkt. Har ju skaffat mig ett jobb också. Det har hänt alldeles för mycket saker för att berätta det här och vissa saker är direkt hemliga :)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Har slutat ha nyårslöften, håller ändå aldrig dom.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?Nä och det tackar vi gudarna för :)
4. Dog någon som stod dig nära? Nä och det är det bästa
5. Vilka länder besökte du? England, rhodos, tjeckien och danmark skulle jag tro!
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Självklart, är aldrig nöjd!
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 2 juni och 9 juni, balen och studenten :)
8. Vad var din största framgång 2010? Klarade av vårterminen i trean utan större missöden, har väl lyckats ta tag i mitt liv på ett sätt som förvånar till och med mig själv.
9. Största misstaget? Finns fler än ett misstag, men överlag så har det inte hänt gjort mig så mycket.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Haha, låg sjuk i en vecka efter Prag om det räknas!
11. Bästa köpet? Jag har bara köpt smågrejer och en massa kläder, men inget speciellt
12. Vad spenderade du mest pengar på? Alkohol?
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Min bror och mina vänner
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Vår lilla rhodoslåt!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare utan tvekan, livet blir lättare och lättare :)
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit risker, får sluta spela säkra kort hela tiden
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Korkade grejer på fyllan? :(
18. Hur tillbringar du julen? Med familjen och GG, mamma hade maginfluensa..
19. Blev du kär i år? Nä, ska mycket till för jag ska ge upp mitt älskade singelliv :)
20. Favoritprogram på TV? Har knappt kollat på tv, men har blivit en del paradise hotel och bonde söker fru mot slutet
21. Bästa boken du läste i år? Räknas ELLE?
22. Största musikaliska upptäckten? maskinen och deadmau5
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Oj, var så länge sen kommer inte riktigt ihåg vad jag fick. Kommer ihåg att Elin och Tova var här i vart fall :)
25. Något du önskade dig men inte fick? Kommer som sagt inte riktigt ihåg..
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Jobbade och släktmiddag på kvällen
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Självklart, är jag ekonomiskt oberoende?
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Njaa.. slutar bry sig lite när man har speciella kläder på jobbet så blir mest kläder för utgång :)
29. Vad fick dig att må bra? Alkohol och vänner haha :(
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Vägrar. släppa. Gam. Gigandet.
31. Vem saknade du? Gissa..
32. De bästa nya människorna du träffade? Å även om jag och Emma kände varandra när vi var mindre är hon utan tvekan den bästa nya människan i mitt liv! Min älskade gris


En kort liten sammanfattning, men som alltid annars ligger jag lite sent på det. Ska vara hos emma om en timme och har fortfarande inte duschat eller städat mitt rum :)
Ikväll blir det i vilket fall som helst först middag i B-town men fina gamla människor och gamla klasskompisar :) Drar med mig Emma som min date för kväll! Så ska verkligen inte klaga. I bjärred väntar det tre-rätters och alkohol som vi ska få i oss!
Sen ska vi på något sätt få tag i en taxi som ska ta oss till en lokalfest där Emmi och annat folk väntar :) men vi har en massa olika nummer vi ska försöka ringa så vi tror på detta!

Men ha ett trevligt nyår allesammans!



There is no way for you to win this race

Två dagar kvar till nyår nu, vilket betyder två dagar till årets sista kalasfylla! Därmed också tre dagar till den värsta bakfyllan sen studenten.. kan bli intressant, men den som lever får väl se vilka misstag som görs :) Måste bara komma på hur jag ska få tag på taxi och röra mig mellan middagen och festen.. måste lösas innan fredag! Alla kläder och skor är klart i alla fall, så kan bara ta det lugnt på den fronten :)

Ikväll kommer mina små favoriter hit! Då ska det skvallras, snacka skit, planera nyår och självklart se sista bonde söker fru. Emma har gjort mig helt frälst när det kommer till det programmet, kan inte missa detta nu, måste se vilka som fortfarande är tillsammans :D
Men eftersom Emma kommer om en kvart får jag ta tag i mitt liv och klä på mig lite kläder! :)

Kan inte släppa den låten, den skivan eller något som har med deadmau5 att göra

men med fläckar är jag född

Planerat london idag med lollo och filli :) Fick för oss att laga mat, jag höll mig till gaucemolen kändes som det var rätt område. Annars har vi gjort upp ett litet schema och vilka dagar som vi ska shoppa var så man hinner med så mycket möjligt. Vi har kollat upp vilka klubbar som ska besökas och när :) Längtar verkligen nu, vill bara bort.

Annars är jag inte på humör, klarar inte av när folk beter sig respektlöst. Måste vara extremt ansträngande att behandla sina medmänniskor med en liten gnutta respekt, så himla ansträngande att det faktiskt verkar totalt omöjligt i vissa fall. Men för att citera Annas mamma så är faktiskt den sista idioten inte född :) Borde väl snart sluta chockeras över folks beteende.

Haha .. fint "emo-inlägg" detta blev, men får väl bjuda på det för en gångs skull!

Kör på en av världens bästa låtar så länge och hoppas pundarmusiken får mig på bättre tankar :)


Let's have a toast for the scumbags

Juldagen och annandag jul över :) Överlevde även denna julen.
Igår var det utgång som gällde, men först förfest i malmö hos brodern min! Hade med mig emmi och jessica dit, det var trevligt trevligt :) Sen styrde vi stegen mot slagt för att fira juldagen. Riktigt mycket folk och riktigt roligt hade vi, blev dock ingen halv tre shott så märktes att emma saknades. Bruden är i norge och firar jul, inte gukänt :(

Idag har man fått fyra timmars sömn sammanlagt så är väl inte riktigt människa för tillfället och lär nog inte bli det förrän imorgon. Ska träffa min lilla favorit emmi ikväll också, ska försöka få i mig lite mat då. Äta bakis är inte min grej så får försöka :)

Nä ska sova lite, så jag inte är hur jobbig som helst ikväll!

/Emma



Do you hear what I hear

Julafton idag! God jul allesammans :)

Får hoppas alla har en roligare jul än vad vi har här hemma. Ingen släkt som kommer hit, inga kusiner att skoja med, ingen morbror att träffa och ingen mormor som inte gillar tomten är far till alla barnen. Allt detta på grund av att lilla mammsen har lyckats dra på sig maginfluensa :( Perfekt dag att få det på också, ganska ironiskt faktiskt. Men vi får försöka fixa lite julstämning här hemma ändå, man gör väl vad man kan. Har dock ingen mat hemma eftersom släkten skulle ha med sig det mesta haha! Bara det inte blir någon köpemat blir jag nöjd, vägrar äta donken, pizza, kinamat eller dylikt på julafton. Gillar inte julmaten, men lite tradition får det vara. Om det krisar får det väl bli laxen och potatisgratängen.. låter som en god blandning ju.

Får nog städa klart här nu och hämta lite vatten till mammsen så hon får i sig något i alla fall. Men så länge hon inte smittar oss tänker jag hjälpa henne, för jag vägrar vara sjuk!

/Emma


Pa rum pum pum pum

Julafton imorgon! Är för en gång skull klar med julklapparna i tid, blev det igår :) Köpte det sista till julklappsspelet som vi ska köra imorgon, så någon julklapp kommer jag få åtminstone. Jobbade idag, hade nog ca 100 kunder i dt på hela dagen.. var väldigt lugnt med andra ord. Så jag, fiffi och idag utbytte fyllehistorier som man hade ångest över, eller jag lugnade dom genom att alltid berätta något värre. Fint, något jag är bra på :) Annars är det städning som står på schemat ikväll, så ingen traditionsenlig middag med Filli ikväll, tråkigt! Men hon fyllde tjugo igår OCH tog körkort samtidigt. En duktig flicka, verkligen duktig :) Imorgon kommer släkten hit och firar lite jul, kommer nog bli intressant som vanligt. Blir utslängd ur mitt rum av mormor också, eftersom hon snarkar så hiiiimla högt så får hon sova så långt ifrån alla andra som möjligt. Efter släkten har åkt hem på lördag eftermiddag är det malmö och förfest lite senare med Emmi, Jessica, Mattias och lite annat mysigt folk! Känns som jag längtar till juldagen mer än julafton.. alkoholist kanske? :) Dags att städa lite till så jag inte får för mycket skäll för det imorgon. Önska mig lycka till!

That screams my name at night

Helgen över för denna gången!
Lördagsnatten spenderades på akvariet med Emma, Emmi, Josse, Filli och Sandra :)
Trevligt trevligt! Kvällen bestod av allt från springnota, halv tre shott och tårar. Det värsta är att vad man än säger kan man inte ta bort smärtan, bara hålla om min lilla älskling.
Men vaknade upp i morse bredvid Emmi så det var fina grejer. Efter jag somnat om ett antal gånger var vbg hungrig så fick gå upp och mata henne :)
Annars har jag mest sovit idag, blev lite bakning på kvällen. Jag har inga skills när det kommer till att laga mat eller baka... lyckades bränna lussekatter!
Nästa vecka är det julllov deluxe som gäller. Ska kolla på sunes jul, kenny starfighter och andra mysiga filmer jag alltid kollar på under julen :) Tänker sitta bänkad framför tomten är far till alla barnen alla dagar i veckan!

Men imorgon är det frukost med Filli som gäller så vi hinnar prata och skvallra innan hon jobbar :)

Puss/emma


It doesn’t really mean that I'm into you

Lördag och helg idag, även om min vecka mest känts som helg hela tiden. Igår träffades jag och ulrika och skrev lite på vår uppsats efter att jag bråkat med skånetrafiken ett litet tag, kan vintern ta slut? Träffade Sandra och käkade en massa mat sen, gick en runda på stan och shoppade lite :)
Jag var väldigt snäll och skottade vår uppfart + den "lilla" vallen plogbilen gjort framför uppfarten igår. Har nog aldrig hatat snö så mycket som igår, men var helt slut efteråt så orkade knappt äta middag haha. Lite klena armmuskler känns det som. Träffade Emmi på kvällen och kollade lite på gladiator och tog det allmänt lugnt :)

Idag har jag handlat gran med lilla mammuten och sen jobb för hela slanten! Har fått moppa upp vatten hela dagen och bråkat lite med joel, men det är som vanligt då. Nu är det grunda som står på schemat och komma på vilka kläder jag ska ha. Sen styr jag och emmi stegen mot emma och josse för att fortsätta vidare mot malmö senare :)
En finfin kväll kommer det bli :)



Baby here we are, standing face to face

Torsdag idag! Hoppade över dagens föreläsning på grund av min kära huvudvärk som hängt med sen i tisdags och detta "fantastiska" väder vi har. Tänker inte sätta min fot utanför dörren idag! Vintern är den värsta tiden på året, kallt och jävligt hela tiden.
Igår så var mina favoritgrisar emmi och emma här och kollade på ph bland annat. Sen stannade dom här och snackade en massa skit resten av kvällen :) Fina grejer, man ska inte klaga.

Har nog lyckats få tag på två kursböcker idag! Whoop whoop! Men får väl hoppas på det bästa, lyckades hitta en bok som det finns sex ex av på biblioteket and that's it. Och vi är 60-70 pers i mi klass som alla ska ha den boken.. fint planerat. Men det är väl bara att bita ihop och hoppas på det bästa :)

Ska återgå till min feta glöggmugg och bok om thailand och drömma mig bort från detta jävla vädret.

/Emma


Woke up this morning, got yourself a gun

Tisdag idag vilket betydde skola! Fick prova på att åka med den tidtabellen och 155an i morse, men fick sällskap av karin så ska inte klaga, även om hon fick lov att följa mig en bit på vägen mot Murbeck så jag inte skulle gå vilse :)
Bruden med noll lokalsinne här japp. En ganska ointressant lektion idag också, tror tillochmed jag sov med öppna ögon där ett tag. Kommer i alla fall inte ihåg särskilt mycket av föreläsningen. Till lunch blev det sushi med fina Ulrika, nom!
Sen var tanken att vi skulle skriva på vår uppsats lite.. men eftersom ingen av oss hade läst böckerna så filade vi mest på inledningen som blev väldigt bra måste jag säga :)

När jag kom hem gick jag och la mig och sov nästan direkt, slutade med att mamma väckte mig halv sex. Men men jag kan ju önska mig själv lycka till att somna inatt! Kanske därför jag sitter uppe tio i tolv och bloggar utan ens minsta lilla känsla av trötthet? Note to self: ingen bra idé att sova bort dagarna om du redan har problem med att sova...

Imorgon är jag ledig så ska plugga lite och städa här hemma, sen på kvällen kommer favoritgrisarna hit är tanken :) Blir nog först lite ph med emmsan, spännande värre nu ju(!), sen får emmi pallra sig hit när hon käkat färdigt! Trevligt trevlig, har jag något att se fram emot :)

Hade verkligen inte suttit fel att ta en sista minuten till thailand eller något annat varmt land nununu och bara fly från julen och nyår och allt som har med det att göra :) Men får väl försöka hålla mig till april istället!

Ska försöka sova några timmar nu!
Puss/emma

It's been so long, I've been out of my body with you

Får ta mig i kragen när det kommer till att uppdatera snart känner jag, detta håller inte måttet!
Veckan har i alla fall bestått av plugg, sushiätande med Veronica, jag&ulrika har kommit på vad vi ska skriva om i vår uppsats. Lite planerande inför nyårsmiddagen har även skett :) Nice nice!
Men det viktigaste på hela veckan är ändå helgen, så får bli en lite längre beskrivning av vad som hänt då.

I fredags var jag och sandra och såg på harry potter. Ja, jag såg den för andra gången för den är så himla bra :) Kommer säkert se den minst en gång till innan den kommer ut på dvd. Fick lika mycket ångest även denna gången när det hatade "ormscenen" i Gordrics hollow började! Men det kändes skönt att se att Sandra hade minst lika mycket ångest över den scenen som jag, känns inte lika mesigt då. Åh bara längtar och längtar till sista delen ska komma ut, den ska komma i 3d så jag kommer säkert se den minst lika många gånger ;D haha, kanske lite halvtöntigt men denna filmen är den bästa av alla så kan inte slita mig!

I lördags var det först jobb i 6 timmar som stod på schemat, det gick helt okej :) Fick sluta en halvtimme tidigare också så det var riktigt skönt. Hann dock bara mysa med mina favoriter i en halvtimme.. inte lika kul! Men jag hann hem och städa och fixa mig färdigt till Lotta, Sandra och Viktor om hit :) Det dracks en hel del vin och cider kan jag lova, men det var finfint :) Sedan körde viktor oss till slagt där det var helt otroligt mycket folk! Kön var nästan i klass med kön när guetta skulle spela. Men efter många om och men så kom vi in och det var finfina grejer :)
Sprang på en massa roligt folk som jag inte träffat på ett tag, så ska inte klaga :) När dom stängde kom min lilla favoritgris emma och hämtade mig. Hon är allt en liten ängel den bruden :)

Igår hände i så mycket, gick mest runt som en zoombie men hade bara sovit 4-5 timmar så jag hade skäl till det :) På kvällen kom Emmi hit och vi tog det mest lugnt och snackade en massa :)

Nu i veckan tänker jag inte sätta min fot utanför dörren om jag inte absolut måste! Tänker vintervägra så länge det går nu, det funkar inte i mitt huvud att det ska bli -13?! Jag kan lika gärna lägga mig i en snöhög och dö direkt, jag funkar inte när det är så kallt ute ;(

Måste fila lite på uppsatsen till imorgon så ulrika inte blir så arg på mig hihi!

Puss/emma

All me friends know the low rider

Helgen över nu och hujeda mig vilken helg det blev!
I fredags tog jag bara det lugnt hemma hos emmi med lussekatter och en massa glögg. Skulle kunna dricka glögg varje dag utan att klaga, helt otroligt vad det är gott :)

På lördagen var jag först hos min farmor på släktmiddag, har nog aldrig ätit så mycket i hela mitt liv. Misstänker att min farmor göder mig! Sen blev det raka vägen hem till amanda efter en sväng inom malmö för att byta ut mattias mot sandra :) Hos amanda bjöds det på paella med räkor, kyckling och creme fraiche, till det fick vi en massa vin. Slutade med att jag och lotta tömde boxen, men ska inte klaga fick en massa vin :) Slutade med att att jag och lotta bosatte oss i köket där datorn fanns och körde på den klassiska tvåmanna förfesten.
Sen åkte jag hem till emma för att byta skor och lite annat smått och gott, sen åkte vi vidare mot akvariet :)

Hade riktigt kul även om man antagligen fick i sig lite för mycket på slutet, ska nog sluta ta den där sista shotten.
Men men roligt hade vi, det var dock mindre roligt att jobba dagen efter! Men måste sponsra mina utgångar med något så bara att jobba på!

Idag har jag varit en sväng i skolan sen mötte jag upp anna för lite lunch på espresso house, det var jätteroligt :) Hade mycket att ta igen, så bäst att passa på när båda precis haft tenta.

Annars går jag bara i skolan på torsdag igen, men ska ändå till lund två dagar och jobba den tredje så ingen sovmorgon för mig denna veckan "/


Man ska inte klaga på våra vinglas :)


the world is mine

Tenta igår! Började dagen med att ge mig ut i snökaoset mot bussen, tio i sju. Gick med andra ord upp klockan sex, kan inte komma ihåg senast jag gick upp så tidigt frivilligt sist, är verkligen ingen morgonmänniska.
Hade följe med Ulrika till tentan och vi hann även gå igenom lite snack om social konstruktionismen, som jag fortfarande inte fattar vad det är.. Det roliga där var att jag sa att jag antagligen skulle kunna svamla till mig något poäng på den delen så länge det inte kom en fråga där man skulle jämföra det med klassisk psykologi... självklart kommer det exakt en sån fråga.

Det ska i vilket fall som helst till en fantastiskt mirakel för att jag ska kunna klara den tentan. Men med turen jag haft hitills vet man aldrig om jag klarar den :) Får be mormor ta ett snack med killen där uppe och se om han kan göra en liten specialare som en julklapp :)

Var en sväng på burlöv med emmi efteråt, hittade inga julklappar dock så får väl bli som vanligt att jag köper alla dagen innan. Är i alla fall klar med julklappen till mamma, den ska bara komma hit också! Till mattias har jag nästan koll på också ska bara få tummen loss och fixa det.

Igår kväll var det kärleksmums-bakning med vbg som stod på schemat :) Tjuggen deluxe här ja. Men det blev kladdkaka med glasyr istället, så länge det finns glasyr är vi helnöjda. Resten av kvällen bestod av att diskutera äckliga människor, tatueringar och hur fan vi ska få mig att behålla lugnet under tiden :) Är inte nådigt rädd för nålar så planen är att antingen supa mig redlös a la studenten eller droga mig med lite lungnande! Har ju lite tid på mig att bestämma mig för vilket som blir bäst :)

Måste nog duscha nu om håret ska torka till det blir julklappshandling med Emmi igen, får se om man hittar något idag istället :)


RSS 2.0